Zabava

VIDEO: Lovše obljublja, da nikoli ne bo pevec!

R.T:
13. 2. 2024, 16.20
Posodobljeno: 13. 2. 2024, 16.22
Deli članek:

Voditelja na Radiu 1 80-a, jutranjik Matjaž Lovše in dopoldanka Sanja Brezočnik, sta se prelevila v zaljubljenca, ki hrepenita drug po drugem.

Radio 1
Sanja in Tomaž kot Kylie in Jason.

Seveda sta postala zaljubljenca le za potrebe snemanja pustno/valentinovega radijskega coverja. Priredila sta veliki hit iz leta 1989, avstralskih zvezdnikov Kylie Minogue in Jasona Donovana, Especially for you. Voditelja sta se med snemanjem odlično zabavala.

»Meni je bilo zabavno in se mi zdi, da je tako tudi izpadlo. Kar je tudi namen teh videev. Nikoli se ne smeš obremenjevati, ker ti manjka posluha. Bolj je narobe, boljše je (smeh). Sicer pa je bilo vse od petja, do snemanja in objemanja, fajn. Jaz samo upam, da me Lovšetova gospa ne bo lovila naokoli, ker pišem njegovo ime v srčke (smeh). Če preživim, absolutno posnamemo še kakšnega,« je povedala vedno zabavna Sanja. »Že pri snemanju petja je bilo noro zabavno, ko človek dobi samo dodatno potrditev, da res ne zna pet. Ampak potem je pa prišel še video. Ko Matjaž Lovše dobi lase, to je bilo že samo po sebi noro smešno. Potem pa je naša video produkcija dodala lokacije, ko iščem svojo Kylie in so nam tekle solze. Absolutno obljubljam, da pevec ne bom nikoli. Za hece pa sem vedno,« je dodal Lovše.

Poglejte video in presodite, kakšna je kemija med njima!