Odšteva dneve

Deželak bo v evforijo spravil 50 poslušalcev!

R.T.
16. 2. 2024, 08.53
Posodobljeno: 16. 2. 2024, 08.53
Deli članek:

Novopečeni Abrahamovec voditelj Miha Deželak ima za sabo noro praznovanje, zdaj pa že odšteva dneve do poletja, ki bo zanj še posebej vroče, pa to ne zaradi počitnic!

Darja Štravs Tisu
Miha Deželak

Voditelj najbolj poslušanega radijskega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, se bo namreč 10. avgusta odpravil v Zagreb. Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić vedo, da je Miha velik ljubitelj pevca Eda Sheerana, zato so se za največje rojstnodnevno darilo za Deželaka obrnili k prijateljem na dm.

»Mi imamo malo noro idejo, ampak bomo vseeno vprašali: 'Ali bi lahko Miha Deželak za svojo 50ko peljal kar 50 poslušalcev na koncert njemu tako ljubega Ed Sheerana v Zagreb? Pa ne z njegovo Dacio, z avtobusom bi šli',« so vprašali radijci.

Na veselje treh največjih prijateljev Mihe Deželaka je bil odgovor iz dm-a pozitiven. Tako se lahko začne največje praznovanje v Sloveniji ob življenjski prelomnici Deželaka junaka. V hrvaško prestolnico bo peljal cel avtobus oboževalcev, ki bodo že med potjo za ogrevanje skupaj prepevali Sheeranove uspešnice. Oboževalci bodo seveda na poti spoznali Deželaka in ekipo Radia 1 ter dan zaključili z nepozabnim nastopom angleškega zvezdnika.