Romantično popotovanje

Jennifer Lopez končno razkrila, zakaj je trajalo 18 let, da sta se z Benom Affleckom ponovno zbližala

D.K.
16. 2. 2024, 08.02
Posodobljeno: 16. 2. 2024, 08.18
Deli članek:

Jennifer Lopez je v radijski oddaji "The Kyle & Jackie O" razkrila, zakaj sta z Benom Affleckom potrebovala skoraj dvajset let, da sta se ponovno zbližala.

Profimedia
Jennifer Lopez

Slavna igralka in pevka je na predvečer izida svojega novega studijskega albuma spregovorila za avstralske medije in razkrila, da nikoli ni niti pomislila, da se bo znova zbližala z igralcem, ki ga imenuje največja ljubezen svojega življenja.

Naj spomnimo, par se je po razhodu leta 2004 leta 2021 ponovno povezal, junija 2022 pa sta se poročila v Las Vegasu. "Zaljubila sem se v ljubezen svojega življenja in zaradi različnih razlogov sva morala duhovno rasti in početi druge stvari. Oba sva imela odnose z drugimi ljudmi, imela otroke ... In ko sva spet prišla skupaj, preprosto nisem mogla verjeti. In vem, da tudi on ni. Tega res nisva načrtovala,'' je povedala pevka, ki je z Benom Affleckom prvič začela razmerje leta 2002, razšla pa sta se leta 2004 le nekaj dni pred načrtovano poroko.

A kot je te dni priznala Jennifer, sta poleg medijskega pritiska veliko vlogo odigrali tudi njuna mladost in nezrelost. "Ko si mlad, si vse jemlješ k srcu, vse se ti zdi zelo pomembno in ves čas misliš, da ti bo kdo kaj ukradel. Skrbi te, kaj si drugi mislijo o tebi, in misliš, da je to pomembno, a ko odrasteš in greš skozi nekaj življenjskih lekcij, ugotoviš, da ni. Ne v smislu, da bi mi bilo vseeno, kaj si drugi mislijo ali govorijo, ampak danes sem tako samozavestna, da me nič ne more vreči iz tira," je poudarila.

Istega leta, ko se je par razšel, je Jennifer tolažbo našla v objemu glasbenika Marca Anthonyja, s katerim sta povila danes 15-letna dvojčka Maxa in Emmo. Istega leta se je Ben Affleck zbližal z igralko Jennifer Garner, s katero se je poročil leta 2005, paru so se rodili trije otroci, deset let pozneje pa sta se razšla.

"Ko sem se ločila, se je nekako začela druga faza mojega življenja, ko sem poskušala razumeti sebe in odnose. In ko sem se sprijaznila s situacijo in ugotovila, da sem v redu sama s seboj, da ljubim svoje življenje, dobiš do trenutka, ko se ti vesolje odpre in ti reče zdaj si pripravljen,'' je povedala pevka, ki bo po več kot 10 letih 16. februarja izdala nov studijski album z naslovom ''This Is Me... Zdaj''.  Istočasno se bo na pretočni platformi Amazon Prime začel predvajati film "This Is Me... Now: A Love Story", ki opisuje njene vzpone in padce v ljubezenskem življenju. V glavni vlogi je seveda ona.

Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck

»Film ni avtobiografski, vsekakor pa ga navdihujejo nekateri dogodki iz mojega življenja, pa tudi iz življenja ljudi, ki so mi blizu. Seveda gre za brezupno romantično potovanje skozi življenje v iskanju ljubezni,'' je pojasnila Jennifer, ki je sama financirala celoten projekt, za katerega je potrebovala 20 milijonov dolarjev. Nobenega dvoma ni, da verjame vanj, pa tudi v svojo novo najdeno ljubezen z Benom Affleckom.