Na tednu mode

Foto: To je razlog, da je hči Monice Bellucci pritegnila številne poglede

D.K.
24. 1. 2024, 12.17
Posodobljeno: 24. 1. 2024, 12.26
Deli članek:

Hči italijanske manekenke in igralke, Monice Bellucci, je na pariškem tednu mode s svojim nastopom v paru s čednim igralcem zasenčila vse. Očitno se obeta nov par v svetu igralcev, ki se zdi, da bo za zdaj osvojil italijansko filmsko sceno.

Profimedia
Deva Cassel in Saul Nanni

Deva Cassel, vzhajajoča zvezda, kot jo kličejo mediji, je na tednu visoke mode pritegnila neizmerno pozornost medijev. Vendar ne zaradi tega, ker bi nosila kakšno od oblačil z modne revije, ampak ker se je na dogodku pojavila s fantom, italijanskim igralcem Saulom Nannijem.

Profimedia
Deva Cassel

V javnosti so ju opazili prvič

Čeprav se je ugibalo, da se bo Deva ukvarjala z modo, so očitno prevladali geni njenih staršev, saj je bolj kot manekenstvu predana igralstvu, čeprav so ji napovedovali uspešno kariero tudi na tem področju. S svojo lepoto prav nič ne zaostaja za svojo mamo, ki je po mnenju mnogih ena najlepših žensk na svetu, kar je Deva pokazala tudi v Parizu. Živo rdeča šminka, temna očala in klasičen bež dežni plašč so bili prava modna izbira za mlado igralko, ki očitno, tako kot Monica Bellucci, obožuje večno klasiko.

Profimedia
Deva Cassel in Saul Nanni

19-letna hčerka italijanske igralke Monice Bellucci in francoskega igralca Vincenta Cassela se je s 24-letnim Nannijem, ki mu kritiki napovedujejo bleščečo kariero, v javnosti pojavila prvič. Par je sicer svojo zvezo potrdil s skupno fotografijo na Instagramu pred tremi meseci, kot kaže pa sta se "zapletla" na snemanju italijanske zgodovinske serije "Leopard", ki bo kmalu na voljo na Netflixu. Serijo so spomladi snemali na romantičnih lokacijah na Siciliji in v Rimu, filmska ljubezenska zgodba pa se je očitno prelevila tudi v resnično življenje. Serija je poklon slavnemu istoimenskemu filmu iz leta 1963 v režiji slovitega Luchina Viscontija, za katerega je prejel zlato palmo in bil nominiran za Oskarja.

V seriji Nanni igra Tancredija Falconerija, ki ga v filmu igra Alain Delon, medtem ko Deva igra Angelico Sedara, ki jo igra Claudia Cardinale. To je prva večja vloga za Devo Cassel, ki je pred kratkim debitirala v filmu Laure Luchetti "The Beautiful Summer".

Njen privlačni plavooki fant pa bo, poleg serije "Leopard", marca ponovno na Netflixu, in sicer v seriji "Supersex", ki temelji na življenju znanega italijanskega pornografskega igralca Rocca Siffredija, ki ga bo upodobil v mladih letih.