Christopher Ecclestone

Po obtožbah o nadlegovanju igralec odgovarja: “Prej bi dal roke v mešalnik”

S.Š.
24. 1. 2024, 12.23
Posodobljeno: 24. 1. 2024, 12.29
Deli članek:

Britanski igralec Christopher Ecclestone je dejal, da se je počutil "izdanega", ko ga je slavna igralka "lažno obtožila, da jo je otipaval" med snemanjem intimnega prizora.

Profimedia
Christopher Ecclestone

Igralka, ki je Ecclestone ni imenoval, je filmski ekipi zatrdila, da se je je igralec “dotaknil tam, kjer se je ne bi smel".

"Snemal sem intimni prizor s slavno igralko, ki je nato celotni ekipi govorila, da jo grabim tam, kjer ne bi smel, zgolj in samo zato, ker me ni marala. In ne, ne gre za Nicole Kidman , ki je odlična in prijazna,” je v intervjuju priznal nekdanji zvezdnik serije Doktor Who.

"Imel sem srečo, da se mi je to zgodilo, še pred novicami o Harveyju Weinsteinu, tako da me niso dali v isti koš kot njega. Toda še nikoli se nisem počutil bolj izdanega s strani katerega od mojih kolegov kot tistega dne. Prej bi dal roke v mešalnik, kot pa se dotaknil te osebe," je dodal.

"Mislim, da se ta težava ne bi zgodila, če bi imeli na snemanju koordinatorko intimnosti. Lahko bi me obtožili najrazličnejših stvari ..." je zaključil igralec.