O pokojnem igralcu

George Clooney o Matthewu Perryju: Vloga v "Prijateljih" mu ni prinesla sreče

S.Š.
20. 12. 2023, 19.29
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 19.31
Deli članek:

George Clooney se je spomnil Matthewa Perryja in poudaril, da mu vloga v kultni seriji "Prijatelji" ni prinesla ne miru ne sreče.

Profimedia
George Clooney

Razkril je, da si je Perry vedno želel zaigrati v humoristični seriji. "Vedno je bil nasmejan kot otrok. Spomnim se, ko je nekega dne meni, Richardu Kindu in Grantu Heslovu rekel: Želim samo zaigrati v humoristični seriji. To bi me res osrečilo in bil bi najsrečnejši človek na svetu," je dejal Clooney.

Njegove sanje so se uresničile, ko je dobil vlogo Chandlerja Binga v "Prijateljih", vendar tudi takrat ni mogel biti srečen zaradi svoje odvisnosti od mamil.

Profimedia
Matthew Perry

“Srce parajoče”

"In dobil je vlogo, eno najboljših, a ni bil srečen. Ni mu prinesla veselja, sreče ali miru," je povedal Clooney. Dejal je tudi, da sta s pokojnim igralcem večkrat sodelovala in ostala v stikih, a ni vedel, kaj Perry prestaja.

"Vedeli smo le, da ni srečen, a nismo imeli pojma, kaj počne in kaj se z njim dogaja. Nismo vedeli za 12 vikodinov, ki jih je jemal na dan, in vse druge stvari, ki jih je kasneje priznal. Vse to je srce parajoče," je dejal igralec.

Na koncu je poudaril, da denar in uspeh še ne zagotavljata sreče in da preprosto moraš biti zadovoljen sam s seboj.