Jelena Bilbija Minović

Foto: Hči Nede Ukraden ni šla po maminih stopinjah, ampak je vseeno uspešna

D.K.
20. 12. 2023, 09.07
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 09.29
Deli članek:

Hči Nede Ukraden je mati treh otrok, poročena s Predragom Minovićem, lastnikom številnih igralnic, tudi sama uspešna ženska, čeprav ni šla po poteh svoje mame.

Instagram (osebni profil)
Neda Ukraden

Jelena Bilbija Minović je hči Nede in njenega pokojnega moža Milana, ki je umrl leta 2013. Čeprav se mnogi otroci znanih odločijo za javno in ustvarjalno pot, se Jelena zanjo ni odločila. Ni sledila materinim stopinjam, ampak je danes lastnica lepotnega salona v Beogradu. 

Leta 2009 se je poročila s Predragom Minovićem. Je mama trem otrokom, Dušanu ter dvojčicama Aleksandri in Nedi. Jelena je na začetku leta v intervjuju za srbske medije dejala, da je njihov dom tako velik, da se člani družine med seboj kličejo po telefonu, da se srečajo. 

"Sreča je, da imamo veliko stanovanje, toliko, da se moramo klicati po telefonu in si pisati sporočila, tako da mama vedno lahko počiva. Vendar pa to redko stori. Moja mama ima toliko energije kot nihče drug, ima moč zmaja na odru, doma pa je nežna babica vnukom," je povedala.

Znano je, da ima njena mama Neda veliko nepremičnin, vendar ene nikakor ne more pozabiti. "Imela sem stanovanje sto kvadratnih metrov v centru Sarajeva, starševsko stanovanje, kavarno na Ilidži, hišice v nizu. Vredna lastnina, ves trud je ostal. Oropali so nas, odvzeli nam deset let, da bi lahko vstopili tja. Nikoli več nisem stopila notri. Začela se je serija katastrof, in jaz nisem nič naredila, niti nikogar ne sovražim ... Ni mi bilo jasno, kako sem postala sovražnik mesta, ki ga tako ljubim ...," je pevka povedala med solzami v enem od nastopov na srbski televiziji. Povedala je, da ji je takrat največjo moč dajala hči Jelena, ki je imela takrat 12 let in ji je rekla, da ne sme odnehati peti zaradi ljudi, ki jo sovražijo.

Neda je nato v televizijski oddaji povedala, kako je kasneje denar vložila v lokal na Banovem brdu v Beogradu, ki so ji ga zažgali leta 1999. Nedavno je v eni od oddaj spregovorila o ljubezni, o tem, kako je bila proti svoji poroki, govorila je tudi o snubcih. Po ljubezenskih porazih se je vedno posvetila delu in svoji karieri, kar ji je bilo, pravi, v veliko pomoč.