Igralec in režiser

Foto: Slavni Francoz ni odvrnil pogleda od svoje 29-let mlajše partnerke

D.K.
20. 12. 2023, 13.40
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 13.44
Deli članek:

56-letni Francoz je na plaži neprestano strmel v 29-let mlajšo partnerko. Ves čas sta se pogovarjala in si namigovala, Cassel pa je skrbno opazoval atribute svoje drage ...

Profimedia
Vincent Cassel s partnerko

Francoski igralec in režiser Vincent Cassel je znan po svojih razmerjih z legendo Monico Bellucci ter drugo ženo Tino Kunakey, a zdi se, da se 56-letni Francoz že dolgo ne obremenjuje več z njimi. Zdaj je osredotočen na novo dekle, 27-letno Narah Baptisto, zaradi katere je spremenil svoje vsakodnevne navade in sprejel zdrav življenjski slog.

Profimedia
Vincent Cassel s partnerko

Vsako jutro skupaj trenirata. Fotografi pa so ju ujeli v času počitka in uživanja na plaži Rio de Janeira. Sproščala sta se na slavni plaži Ipanema, kjer je lepa 27-letnica pokazala vse svoje razkošje v miniaturnem bikiniju. Njene dolge lase je spela v čop, v ospredju pa je bila njena obla zadnjica v pisanih kopalkah.

Profimedia
Vincent Cassel s partnerko

Narah je brazilsko-avstralski model in 29 let mlajša od svojega partnerja igralca. Mnogi se ne morejo otresti vtisa, da sta Tina in Narah zelo podobni - obe sta temnopolte ženske s kodrastimi lasmi in vitko postavo. Spomnimo, da je Cassel bil s Tino pet let, poročila sta se leta 2018 in dobila sta hčerko Amazonie. Vincent je znan po tem, da je ljubil mnoge znane ženske, med njimi tudi Monico Bellucci, s katero ima dve hčerki, Devo in Leonie.