Razhod

Will Smith spregovoril o koncu zakona z Jado Pinkett Smith

S.Š.
16. 10. 2023, 16.27
Posodobljeno: 16. 10. 2023, 16.29
Deli članek:

Prejšnji teden je Jada Pinkett Smith razkrila, da sta se z Willom Smithom razšla že leta 2016. Zdaj je o razhodu spregovoril tudi oskarjevec.

Profimedia
Will Smith in Jada Pinkett Smith

V intervjuju ob izidu svoje knjige »Worthy« je Jada Pinkett Smith pretekli teden dejala, da sta z Willom Smithom ločena že sedem let. Po njeni izjavi se je Will zavil v molk, danes pa je končno komentiral njuno zvezo, ki še zdaleč ni tako rožnata, kot so mnogi mislili.

Kot je dejal, ga je njena knjiga “prebudila”. "Ko si z nekom več kot polovico življenja, nastopi nekakšna čustvena slepota," je pojasnil 55-letnik. "In prelahko je izgubiti občutek za skrite nianse in subtilne lepote sveta in ljudi.”

Jada je v knjigi zapisala, da "živi življenje na robu prepada”, Will pa je iskreno priznal, da se tega sploh ni zavedal. “Vedno je bila ona tista, ki je bila v zvezi bolj vzdržljiva, pametnejša in bolj sočutna,” je zaključil.

Uradno še poročena, a je bilo zveze konec že pred časom

Will Smith in Jada Pinkett Smith sta se spoznala, ko se je ona udeležila avdicije za serijo Princ z Bel-Aira. Igralca sta se poročila leta 1997 imata pa dva otroka: 25-letnega Jadena in 22-letno Willow. Sta pa imela igralca že v preteklosti večkrat težave v zakonu, Jada pa je tudi javno priznala, da je imela afero z glasbenikom Augustom Alsino.