Klepetulja

Gwyneth Paltrow o tem, kakšna sta v postelji Brad Pitt in Ben Affleck

M. T. V.
3. 5. 2023, 21.00
Posodobljeno: 3. 5. 2023, 22.40
Deli članek:

O svojih bivših pravi, da je eden »tehnično popoln«, drugi pa »bolj romantičen«, oba pa se odlično poljubljata.

Profimedia
Gwyneth Paltrow

Igralka Gwyneth Paltrow je znana po svojem neposrednem jeziku, tako ne preseneča, da se je na podkastu Call Her Daddy z voditeljico Alex Cooper razgovorila o svojih bivših partnerjih. Voditeljica jo je spodbudila, naj primerja Brada Pitta in Bena Afflecka – Gwyneth je bila s prvim v zvezi med letoma 1994 in 1997, z drugim pa od leta 1997 do 2000. Najbolj jo je seveda zanimalo, kateri je bil boljši v postelji. Igralka se je malo zamislila in dejala, da je razsodba precej težka. »Z Bradom sva imela ogromno kemije, skoraj bi rekla, da je bil takrat ljubezen mojega življenja, Ben pa je bil tehnično popoln,« se je razgovorila 50-letnica. Je pa še dodala, da je bil Brad bolj romantičen, Ben pa jo je večkrat nasmejal – a se je z njim tudi večkrat sprla. Na koncu je še dodala: »Sta se pa oba odlično poljubljala.«

Gwyneth je od leta 2014 srečna s producentom Bradom Falchukom, s katerim je poročena od leta 2018. Prej je bila poročena s pevcem Chrisom Martinom, s katerim ima hčerko Apple (19 let) in sina Mosesa (13 let).

59-letni Brad od ločitve od Angeline Jolie svojo zasebnost precej skriva, lani se je govorilo, da je v zvezi z veliko mlajšo draguljarko Ines de Ramon. 50-letni Ben pa se je lani poročil s pevko in igralko Jennifer Lopez, s katero je prijateljeval že pred slabimi dvajsetimi leti, a sta takrat zaroko odpovedala.