Velika sreča

Tretji otrok za 46-letno pevko Manco Izmajlovo - spet je hčerka

M. T. V.
2. 5. 2023, 19.47
Posodobljeno: 2. 5. 2023, 19.48
Deli članek:

29. aprila je na svet prijokala Lili-Sophie, torej že tretja hčerka za našo cenjeno pevko in violinista.

S. R./M24.si
Manca Izmajlova

Decembra je Manca Izmajlova razkrila, da je v veselem pričakovanju. »Najlepše stvari v življenju včasih pridejo nepričakovano in nenačrtovano. Z veseljem vam sporočam, da se bo naša družina v aprilu povečala za še enega člana. Vsi se veselimo, še posebej Izabela in Karolina! To tudi pojasni moj sijoči videz zadnje mesece – mislim, da mu pravijo nosečniški žar (nekateri ste celo posumili na lepotne popravke?), saj se počutim polno energije in odlično kot že dolgo ne, prav tako tudi moj glas,« je takrat zapisala naša priznana pevka.

Zdaj pa je 46-letnica objavila, da je njen tretji otrok že tu! »K nam je prišla mala zvezdica Lili-Sophie. Obe se zelo dobro počutiva,« je sporočila preko Facebooka in še dodala, da je rodila v Celovcu (tam z družino živi že dlje časa) 29. aprila ob 19.37, njena punčka pa meri 51 centimetrov in je težka 3730 gramov.

16-letna Izabela in 10-letna Karolina sta torej dobili mlajšo sestrico. Manca, ki je študirala muzikal in igro v Londonu ter operno petje v Moskvi, je od leta 2002 poročena z violinistom in komponistom Benjaminom Izmajlovom, spoznala sta se med študijem.

S. R./M24.si
Manca z možem Benjaminom

Manca je v začetku leta za revijo Lady povedala, da si nikoli ni mislila, da bo imela še tretjega otroka. »A ko sem vse skupaj predelala, sem ugotovila, da se počutim srečno. Nosečnosti pri obeh hčerkah nisem doživljala tako kot zdaj tretje. Takrat sem bila z mislimi preveč pri karieri, zdaj pa se res več posvečam sebi.«