Žareča nosečnica

Serena Williams pri 41. letih pričakuje drugega otroka

M. T. V.
2. 5. 2023, 12.51
Deli članek:

Vrhunska tenisačica je veselo novico razkrila najprej na Instagramu, potem pa še na prireditvi Met Gala, kjer se je njen okrogli trebušček že jasno videl.

Profimedia
Serena Williams z možem Alexisom Ohanianom

Profesionalna igralka tenisa Serena Williams je na prireditvi Met Gala pokazala svoj rastoči trebušček in novinarjem na rdeči preprogi potrdila, da pričakuje drugega otroka. 41-letna športnica je že mama 5-letne Olympie, ki je njena izrezana kopija, sedaj pa z možem Alexisom Ohanianom pričakujeta novo štručko sreče – ali bo fantek ali punčka, še nista povedala.

Novico je Serena le nekaj ur pred odhodom na prireditev sporočila na Instagramu: »Tako smo bili veseli, ko je nas tri Anna Wintour povabila na Met Gala.« Ob tem pa je objavila fotografijo sebe in moža ter svojega že precej očitnega trebuščka. Na prireditvi, na katero je prišla v zanimivi modro-srebrni obleki, je nato tudi novinarjem potrdila, da je na poti štorklja, ter s ponosom razkazovala svoj trebušček.


Zanimivo, da vrhunska tenisačica priznava, da na začetku kariere nikoli ni razmišljala o otrocih. »Nikoli se nisem dobro počutila ob dojenčkih ali majhnih otrocih, mislila sem si, da če že bom kdaj imela otroka, bodo zanj ves čas skrbeli drugi,« je lani priznala za revijo Vogue. A ko je na svet prijokala Olympia, se je njeno razmišljanje povsem spremenilo in pravi, da je zdaj v prvi vrsti mama. »V petih letih sva bili s hčerko le en dan ločeni. Dejstvo je, da se mi nič v zvezi z Olympio ne zdi žrtvovanje. Vse življenje sem bila tako osredotočena na svojo kariero, a ko sem se poročila in postala mama, sem spoznala, da je življenje veliko več kot le kariera. To je čudovito.«