Še vedno bomba!

Pamela Anderson je znova oblekla ikonične rdeče kopalke

M. T. V.
28. 4. 2023, 13.21
Posodobljeno: 28. 4. 2023, 13.24
Deli članek:

Nekdanja zvezdnica serije Obalna straža je pri 55. letih še vedno v neverjetni formi, kar dokazujejo najnovejši posnetki – kar težko verjamemo, da ne gre za staro fotografijo.

Instagram
Pamela Anderson v rdečih kopalkah danes ...

Pamela Anderson je še vedno znana kot prsata blondinka CJ Parker, ki v enodelnih rdečih kopalkah teka po losangeleških plažah in rešuje kopalce v seriji Obalna Straža. Čeprav je od tega preteklo že več kot dvajset let, igralka dokazuje, da je še vedno v tako dobri formi, kot je bila takrat. 55-letnica je namreč objavila fotografijo, na kateri je v podobnih rdečih kopalkah, in videti je neverjetno. Še vedno ima telo mladenke, kot je bila med snemanjem Obalne straže, kar težko je verjeti, da gre za sodobne in ne stare fotografije.

Pam je postala obraz kalifornijske znamke kopalk Frankies Bikinis, ki so očitno skupaj z njo naredili podobne enodelne rdeče kopalke, kakršne je nosila v nekdaj strašansko priljubljeni seriji. »Izpolnile so se mi sanje,« je ob tem zapisala nekdanja Playboyeva zajčica, znana tudi po turbulentnem zakonu z glasbenikom Tommyjem Leejem, bobnarjem skupine Mötley Crüe, s katerim ima sinova Brandona Thomasa (27 let) in Dylana Jaggerja (26 let).

Profimedia
Pamela v Obalni straži pred več kot dvajsetimi leti.