Bači jo pomirja

Lidija Bačić razkrila svoje želje

R.T.
23. 3. 2023, 16.08
Posodobljeno: 23. 3. 2023, 16.15
Deli članek:

Hrvaška pevka Lidija Bačić je povedala, kaj si želi v naslednjih letih.

Marko Vavpotič/M24
Lidija Bačić je še povedala, da radi pritisne na plin. Med drugim so ju ujeli na radar, ko je na avtocesti od Zagreba do Splita drvela z 200 kilometri na uro.

Na radiu Happy FM je 37-letnica iz Splita priznala, da si v naslednjih letih želi postati mama. Ampak ne kar tako, »na silo«. Najprej mora najti veliko ljubezen, moškega, s katerim bi se poročila. Njen bodoči mož mora biti »frajer«, ne pa takšen, ki je vedno v središču pozornosti in najglasnejši. Takšnih se Lidija izogiba. Doma ji sicer v zadnjem času družbo dela psiček Bači. Odkar ima Bačija, je precej bolj mirna.

Zaveda se, da je v 'showbiznisu' drugače kot pred desetimi ali dvajsetimi leti. »Na začetku kariere so vsi izgledali drugače, poglejte Messija, Ronalda, Ibrahimovića. Danes je normalno, da si bolj pozoren na izgled, še zlasti ženske.« Kdo pa skrbi za njen videz? Sama, pravi, »provokativni prizori so njen scenarij«, pomaga ji nekaj stilistov.

Kot smo že večkrat zapisali, Lidija da veliko na svoje telesne atribute. Ne skriva, kot je razvidno iz njenih objav na Instagramu, da sta njena aduta prikupna zadnjica in prsi. Tako pač je v tem poslu.