Pivo in cvetje

Anja Ramšak, Robert Roškar in Jana Morelj bodo poskrbeli za žur v sanjski Kranjski!

N.N.
22. 3. 2023, 14.52
Posodobljeno: 22. 3. 2023, 15.03
Deli članek:

Še preden se bo zgodil eden najbolj pričakovanih festivalov letošnjega poletja, bo Radio 1 in karavana Festivala Pivo in Cvetje Laško obiskala izbrane kraje po Sloveniji.

Radio 1
Robert Roškar in Anja Ramšak

Štart turneje bo v četrtek, 30. marca v Kranjski Gori, pred legendarno okrepčevalnico Lačni Kekec. Radio 1 bo v mobilnem studiu oddajal popoldanski program Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem od 14. do 18. ure. Za animacijo bosta skrbela priljubljena voditeljica jutranjega programa Denis Avdić Show, Jana Morelj in glasbenik Dejan Dogaja.

Ob 17. uri pa vas čaka še ena glasbena poslastica, mini koncert legendarne skupine Šank Rock, ki letos praznuje 40 let in bo poskrbela za pravi žur.

Radio 1
Pivo in cvetje v Kranjski Gori

Dogodek je brezplačen, med vsemi obiskovalci bomo izžrebali tudi nekoga, ki bo prejel VIP vstopnici za Festival Pivo in cvetje Laško, ki se v mesto ob Savinji v polnokrvni izvedbi vrača med 14. in 16. julijem. Še prej pa bodo organizatorji izvedli serijo mini koncertov, ki bodo zgoščena pokušina tistega, kar vas čaka poleti v Laškem.

Ogrevalne zabave so priložnost, da izveste vse o 58. festivalu Laško Pivo in cvetje, pa tudi, da ujamete kakšno brezplačno VIP vstopnico ali kakšno drugo nagrado.

Za vse ostale pa imajo vstopnice, po žepu zelo prijaznih cenah, na Eventimu in Petrolu, medtem ko vas Slovenske železnice v Laško in nazaj od kjerkoli po Sloveniji, ob nakupu festivalske vstopnice, popeljejo za le 4 evre.