Zakulisje

Sodelavci J.Lo, trdijo: Grozna je, natakarjem s pladnjev jemlje napitnine

E. J.
3. 3. 2023, 17.50
Posodobljeno: 3. 3. 2023, 17.59
Deli članek:

Številni, ki so imeli priložnost spoznati slavno pevko Jennifer Lopez, so začeli deliti svoje izkušnje z J.Lo in kot kaže, v zakulisju ni ravno prijetna oseba.

Profimedia
O Jennifer Lopez, svetovno znani pevki so zaokrožile zgodbice o njenem odnosu do sodelavcev.

"Imam dve zgodbi, ki dokazujeta, da je Jennifer Lopez grozna oseba," je začela pripovedovati ena od Tiktokerjev v videu. "Moj oče je delal za avtomobilsko podjetje, ki je bilo nekoč zadolženo za prevoz J.Lo od letališča do hotela. Voznikom je bilo naročeno, naj je ne gledajo, naj se ne pogovarjajo z njo in naj se njeni kovčki ne dotikajo tal. Povedala jim je, da če jo kdo pogleda, tudi v vzvratnem ogledalu, bo poskrbela, da bo ta oseba odpuščena."

"Druga zgodba je o napitninah. J. Lo in Ben sta bila v igralnici. Ben običajno pušča velike napitnine in spoštuje delavce, natakarje, zato jim je tisti večer pustil veliko denarja, toda Jennifer je nato odšla do vsakega od natakarjev, vzela denar nazaj in jim dala od 5 do 10 dolarjev."

Še en tiktoker je povedal podobno zgodbo. "Nekoč je Ben hotel pustiti 10.000 dolarjev napitnine natakarici, ki mu je stregla vso noč. Jennifer mu ni dovolila. Pograbila je denar s pladnja in zavpila: 'Hudiča, ne!' Ben je bil tako osramočen, da je dan pozneje natakarici poslal šopek in 25.000 dolarjev napitnine."

Varuško je prosila, naj dela 16 ur na dan

Podobno neprijetno izkušnjo s pevko je imel tudi uporabnik Quore.
"Preprosto povedano ... je nesramna oseba, ki se obnaša, kot da je nad vsemi drugimi. Imela sem nesrečen privilegij, da sem jo spoznala," je dejala. "Nikoli ne bom kupila ničesar njenega ali prispevala k njenemu zaslužku. Širša javnost ne ve, kakšna je v resnici," je dodala. Pojavile so se tudi govorice, da je bila Jennifer nesramna tudi do svojega gospodinjskega osebja. Od varuške naj bi zahtevala, naj dela 16 ur na dan, sedem dni na teden. "Najeli so drugo varuško, ki je bila čudovita z otroki, a ni zdržala tako dolgih ur brez premora," je povedal vir in razkril, da je J.Lo po tem, ko je varuška dala odpoved, takoj začela iskati novo, a pogojev ni spremenila.