Vojna obrvi

To je trenutno najbolj osovražena oseba na internetu

E. J.
2. 3. 2023, 21.50
Posodobljeno: 2. 3. 2023, 21.52
Deli članek:

Vojna obrvi, kot jo imenujejo, se dogaja med zvezdnicami Hailey Bieber, Seleno Gomez, Kendall in Kylie Jenner. Rezultat: Hailey je osovražena, Selena Gomez pridobiva milijone sledilcev.

Profimedia
Hailey Bieber je postala 'mean girl' (zlobna punca), pravijo sledilci družbenih omrežij.

Te dni se  je manekenka Hailey Bieber, žena pevca Justina Bieberja, znašla na udaru kritik zaradi drame, ki je nastala po tem, ko so se, kot trdijo oboževalci, ona, Kendall in Kylie Jenner norčevale iz Selene Gomez v svojih TikTok videoposnetkih in zgodbah na Instagramu.

Vse se je začelo sredi januarja, ko so paparaci Seleno ujeli na plaži in javno objavili fotografije njene "nepopolne" postave. Hailey, Kendall in Justine Skye so nato skupaj objavile TikTok videoposnetek, v katerem so se sinhronizirale z zvokom, v katerem je pisalo: "Ne rečem, da si je to zaslužila, ampak Božji čas je vedno pravi." Številni oboževalci so bili prepričani, da videoposnetek govori o Seleni in so Hailey označili za "ljubosumno psico", nakar je ta posnetek izbrisala in dejala, da ni bil njen namen žaliti Selene ter da je zvok uporabila, ker je v trendu.

TikTok posnetek zaslona
Selena Gomez in njene obrvi - Tik Tok video poglej spodaj!
Drama se je nadaljevala februarja, ko je Selena izrinila Kylie kot najbolj sledena ženska na Instagramu. Selena je v enem od svojih videoposnetkov sledilcem pokazala svoje pretirano oskubljene obrvi, takoj za tem pa se je zgodilo "še eno naključje".

Kylie je namreč na Instagramu takoj objavila fotografijo svoje povečane obrvi s pripisom "je bilo to slučajno?", nato pa je objavila še posnetek klica s Hailey prek FaceTimea. Kylie se je celo oglasila na TikToku in pod enim od posnetkov komentirala, da "njena objava nikakor ni bila o Seleni".

TikTok posnetek zaslona
Kylie je na Instagramu takoj objavila fotografijo svoje povečane obrvi s pripisom "je bilo to slučajno?"
Navijaška vojna, Selena zmaguje

Kmalu se je na družbenih omrežjih začela prava navijaška vojna. Milijoni ljudi so stopili v bran Seleni Gomez in začeli vabiti druge, naj ji sledijo na družbenih omrežjih, ter da zapustijo Kylie in Hailey. Število njihovih sledilcev je hitro začelo upadati za več sto tisoč ljudi, medtem ko je Selenino število s 381 milijonov naraslo na več kot 386 milijonov. Hkrati sta morali Kylie in Hailey zakleniti komentarje na svoje objave zaradi velikega števila sovražnikov, ki ju zdaj kličejo "mean girls".

Hailey se je leta 2018 poročila z Justinom

Hailey je bila z Justinom prvič romantično povezana decembra 2015, ko sta se pevec in Selena Gomez prvič razšla. Justin se je pozneje spustil v romanco s Sofio Richie. Novembra 2017 so ga ponovno fotografirali med vožnjo s kolesom z Gomezovom. Bieber se je nato znova pomiril s Hailey junija 2018. Potem ko sta se uradno poročila tri mesece pozneje, se je dvojec znova poročil pred družino in prijatelji septembra 2019 v Južni Karolini.

Zveza Justina in Selene je s prekinitvami trajala od leta 2010 do 2018 in zaradi tega nekateri pevkini oboževalci menijo, da je Hailey vplivala na njun dokončni razhod.