Zaljubljena

Danijela je presrečna, ker ima po Petru Grašu novega partnerja

P.K.
2. 3. 2023, 10.36
Posodobljeno: 2. 3. 2023, 11.53
Deli članek:

Po tem ko sta se s priljubljenim pevcem leta 2021 razšla, je zdaj Danijela Martinović očitno našla novo srečo v ljubezni.

Marko Vavpotič/M24
Javnost se sprašuje, kdaj se bosta prvič pokazala skupaj?

Zgodba priljubljene hrvaške pevke in njenega novega fanta je prav filmska, priznava tudi Danijela sama, saj sta se spoznala v kriminalistični preiskavi. Pred letom dni so Danijeli na spletu namreč ukradli identiteto, njen primer pa je prevzel kriminalistični inšpektor Josip Plavić, ki je zdaj njen novi fant. 

Očitno se je dvojica v času preiskave močno zbližala, saj sta zdaj v partnerski zvezi. 51-letnica in dve leti mlajši inšpektor sta sicer novico naznanila šele zdaj, ko je o tem prva poročala hrvaška revija Gloria. "Prvič sva se srečala pred letom dni, ko je moja odvetnica podala prijavo zaradi kraje identitete na spletu. Primer je bil hitro rešen, nato pa se je začela razvijati najina zgodba," je za Glorio opisala pevka. "Vse se je začelo s telefonskim klicem, ki mu je bilo očitno usojeno, da se zgodi. Ko sva se spoznala, sva se dolgo časa pogovarjala in počasi opazila, da naju povezujejo enake vrednote, pogled na življenje in svet okoli naju, celo nekaj skupnih sanj." Tako se je rodila ljubezen in pevka pravi, da je trenutno zelo srečna in uživa v lepih trenutkih - ti bodo zagotovo tudi povod za kakšno novo pesem, je prepričana.

To je prvič, da je po razhodu s pevcem Petrom Grašem, s katerim sta bila par več kot dvajset let, Danijela v javnosti znova spregovorila o ljubezni. Petarpa ni bil prav dolgo samski, saj si je novo partnerko dobil že prej, in sicer je kmalu po razhodu z Danijelo skočil v zvezo z glasbenico Hano Huljić, s katero je lani dobil hčerko Albo.