V bolečinah

Josipa Lisac odpovedala koncert, njeno zdravstveno stanje se je hudo poslabšalo

E. J.
24. 2. 2023, 13.03
Posodobljeno: 24. 2. 2023, 13.04
Deli članek:

Na zadnji koncert je prišla na oder s palico in se nekajkrat pošalila glede neznosnih bolečin.

Instagram
Ena največjih hrvaških glasbenic, ki je znana tudi čez mejo, Josipa Lisac, je zaradi hudih bolečin odpovedala koncert, poročajo hrvaški mediji.

Drugi zagrebški koncert Josipe Lisac, ki bi moral biti to soboto v koncertni dvorani Vatroslava Lisinskega, je bil prestavljen zaradi zdravstvenega stanja velike hrvaške glasbenice, poročajo hrvaški mediji.  Tedne pred prvim koncertom, pa tudi na samem nastopu ta torek je Josipa trpela precejšnje bolečine zaradi išiasa, o čemer se je tudi nekajkrat pošalila. Po koncertu, na katerega je prišla s pomočjo palice, pa se je njeno stanje žal tako poslabšalo, da je sporočila, da občinstvu trenutno ne more zagotoviti nastopa, ki bi si ga zaslužil.

"Sprašujem se, kako ji je uspelo imeti koncert v torek. Josipo že dva meseca muči išias. Redno hodi na terapije, a bolečine so strašne pri hoji, stoji ..." je za Jutranji list povedal Josipin prijatelj, ki poudarja, da je diva s palico v rokah zaradi išiasa gostovala tudi na HTV v oddaji '5. com z Danielo'. "Na oder sta ji pomagala Daniela in Mario Kovač, ki je bil tudi gost te pogovorne oddaje, po tej oddaji pa ji je kljub neznosnim bolečinam v torek uspelo prirediti odličen koncert. Potem pa je bolečina postala močnejša," pa je povedala prijateljica Josipe Lisac. Nov datum zagrebškega koncerta bo znan kmalu.