Nekaj tisoč evrov na noč

Severina sina za 11. rojstni dan peljala na Maldive

M. T. V.
20. 2. 2023, 20.28
Posodobljeno: 20. 2. 2023, 20.34
Deli članek:

Praznovanje na rajski plaži, skupaj s še enim zelo pomembnim moškim v njenem življenju, v letovišču, kjer nočitev stane nekaj tisočakov na noč.

Facebook
Severina s sinom Aleksandrom

Severina je danes pred enajstimi leti prvič postala mama. »Vse najboljše mojemu angelu, moji največji ljubezni, mojemu sinu. Ti si vse, kaj imam,« je Aleksandru zjutraj voščila na družbenih omrežjih. Zvečer pa je razkrila še, kako poseben je bil ta dan zanjo in za fantiča: odpeljala ga je na eksotične Maldive, natančneje na luksuzni otok Finolhu, kjer nočitev stane od tisoč do šest tisoč evrov na noč (odvisno od tipa nastanitve in vključenih storitev).

Aleksander je dobil torto na rajski plaži, osebje pa mu je skupaj z mamo zapelo Vse najboljše. Z njima je praznoval tudi njen menedžer Tomica Petrović, ki praznuje na isti dan – danes je dopolnil 54-let. Ob posnetku praznovanja je Seve zapisala: »Vse najboljše mojima najdražjima moškima.«

Oče Aleksandra je srbski podjetnik Milan Popović, s katerim se je pevka razšla, ko je bilo fantku šele dve leti. Njun razhod je bil zelo buren, sploh ko je sodišče Popoviću odredilo skrbništvo nad sinom. 50-letna Severina se je z vsemi kremplji borila, da dobi sina nazaj, kar ji je uspelo šele leta 2021, ko je dosegla deljeno skrbništvo.