Vse najboljše!

Jana Morelj praznovala 40 let: V živo si bo ogledala svoje idole!

N. N.
20. 2. 2023, 14.20
Posodobljeno: 20. 2. 2023, 14.33
Deli članek:

Ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic v Sloveniji Jana Morelj, ki je del ekipe Denis Avdić Showa je na pustno soboto praznovala 40 let. Zato je bil danes čas, da okroglo obletnico ovekoveči še s sodelavci in prijatelji na radiu. V Denis Avdić Showu so jo namreč od 5. do 10. ure čakala številna presenečenja.

Darja Štravs Tisu
Jani Morelj so zapeli Joker out.

Že v petek so ji pred studiem Radia 1 gasilci PGD Ig postavili ogromen mlaj, danes pa je za 'budnico' poskrbel legendarni Jurij Souček. Denis Avdić in Miha Deželak sta Jani namreč napisala pravljico, ki jo je posnel Souček.

Nato ji je kantavtor Robert Petan, eden najbolj pronicljivih in duhovitih mladih ustvarjalcev pri nas ta hip, pripravil prav posebno pesem z naslovom Postonjska Jana.

Denis in Deželak sta rekla, da je eno darilo premalo in da si jih za okroglo obletnico zasluži več, zato sta ji skupaj s pomočjo prijateljev iz dm Slovenija pripravila nepozanih 40 sekund sanjskega šopinga v njej zelo priljubljeni prodajalni dm. Jana je imela točno 40 sekund časa, da v nakupovalni voziček 'nameče' vse, kar ji pade pod roke. Zagnala se je med police in bila s svojim izkupičkom zelo zadovoljna. »Odločila sem se za taktiko, nisem kar slepo metala izdelke s polic. Zakaj bi, če potem ne bi teh stvari uporabljala. Nabrala sem si torej parfume, maskare, profesionalne šampone za lase, mila, losjone za telo, skratka same uporabne zadeve,« je zadovoljno dejala Jana.

Za glasbeno presenečenje je nato poskrbela skupina Joker out, ki jo Jana obožuje in ji zapela evrovizijsko pesem Carpe diem. Rojstni dan seveda ne sme minit brez slastne torte in tudi nad njo je bila Jana zelo navdušena.

Za piko na i pa jo je čakalo še eno fantastično presenečenje. Denis in Miha sta jima skupaj s prijatelji s koncerti.net poklonila dve vstopnici za koncert skupine Maneskin, ki bo 16. julija v Trstu.

Darja Štravs Tisu
Jana Morelj

»O uau, kaj pa to?! Dobila sem stojišče pod odrom, ja noro. To je bila moja želja, sem njihova oboževalka. Dobro ste to naredili, se že veselim! Tako blizu še niso bili, pa ne vem, če kdaj še bojo. Sploh nimam besed, hvala lepa,« je za konec dala slavljenka in dodala, da se ji bo še cel dan smejalo zaradi vseh čudovitih daril.