So svoje naredila leta ali kaj drugega?

FOTO: Zvezdnica si ni več podobna

R.T.
18. 2. 2023, 17.05
Deli članek:

Nekoč je veljala za eno najlepših igralk v Hollywoodu, danes pa si praktično ni več podobna. Preveč lepotnih popravkov?

Profimedia
Goldie Hawn

Ameriška igralka Goldie Hawn je med včerajšnjim sprehodom po New Yorku pritegnila pozornost fotografov. Sploh zaradi svojega videza.

Že vrsto let se ugiba, ali si je zvezdnica privoščila lepotne popravke ter kolikokrat. Številni po njenem izgledu sodijo, da kar nekajkrat, saj da njen videz ni več ravno naraven – sploh ko se našobi, kar je nekoč bil njen prepoznavni prijem, kar je razvidno s pričujočih fotografij.

Profimedia
Goldie Hawn

77-letna igralka, producentka, plesalka in pevka je poznana po televizijskih nastopih, denimo po zabavnem showu Laugh-In v 60. letih minulega stoletja, in po filmih, kot sta Vojak Benjamin in Klub vražjih babnic. Letos je v komediji The Christmas Chronicles 2 odigrala vlogo Božičkove žene.

Profimedia
Goldie Hawn

Poročila se je dvakrat. Med letoma 1969 in 1976 je bila poročena z igralcem Gusom Trikonisom, med letoma 1976 in 1982 pa z glasbenikom Billom Hudsonom, s katerim ima hčerko in sina. Od leta 1983 je njen partner igralec Kurt Russell, s katerim imata sina Wyatta, ki se je prav tako podal v igralske vode.