Spet samski

Vse bivše ljubice Jana Plestenjaka!

Eva Jandl
16. 2. 2023, 16.15
Posodobljeno: 16. 2. 2023, 16.42
Deli članek:

Čeprav je za Laro Bernek namignil, da bi jo tudi poročil, se očitno ni izšlo, saj je glasbenik znova samski. To so vse Janove nekdanje intimne prijateljice.

Mediaspeed
Nadiya Bychkova in Jan Plestenjak.

Jan svoje življenje razkriva skozi pesmi in v njih pogosto opeva ljubezen. Čeprav v intervjujih odgovori na večino vprašanj, pa vendar o svojih ljubeznih ne govori preveč rad. In kdo so bile ženske, ki so grele Janovo posteljo?

Mediaspeed
Martina Kajfež je bila Janova prva ljubezen.

Prva, o kateri se je tudi veliko pisalo, je zagotovo Martina Kajfež, ena najuspešnejših slovenskih manekenk; njej je celo posvetil pesem Ker te ljubim, ki je izšla na albumu Pogrešal te bom leta 1995.

Profimedia
Ivana Spagna

Nato je prišla italijanska pevka, disko bomba osemdesetih, Ivana Spagna, vendar pa sta se pevca zaradi ljubezni na daljavo odločila za razhod.

osebni arhiv
Tudi Maša Medik je bila Janovo dekle.

Skoraj smo že pozabili, da je preživel romantičen vikend v Parizu z nekdanjo članico skupine Turbo Angels, Mašo Medik, o kateri so mediji obširno poročali, sicer pa je zapela tudi Janovo pesem A me maš malo rad. Jan in Maša sta bila uradno par kar nekaj mesecev.

Marko Delbello Ocepek
Jan Plestenjak in manekenka Karin Škufca

Malo manj se je pisalo o romanci z manekenko Karin Škufca, čeprav sta ves čas trdila, da sta le znanca, večkrat pa sta bila opažena v znanem ljubljanskem hotelu.

Instagram/Nadiya Bychkova
Nadiya Bychkova

Vrhunska ukrajinska plesalka, ki je Sloveniji priplesala več nagrad, zadnja leta pa pleše v Veliki Britaniji, Nadiya Bychkova, naj bi bila po govoricah leta 2011 tudi njegova ljubezen, med njima je menda vladala neustavljiva privlačnost.

arhiv
Bil je v zvezi z Natašo Bekvalac, pevko iz Novega Sada.

šimen zupančič
Tara Zupančič

Spisek še ni končan: njegova velika mladostniška ljubezen je bila podjetnica Inja Gregorič, znana tudi kot nekdanja spremljevalka lobista Boža Dimnika, pa Nataša Bekvalac, srbska pevka iz Novega Sada. Očarala ga je tudi Alja Brglez, političarka in piariovka nekdanjega predsednika. O zvezi in intimnih trenutkih z Janom je veliko povedala tudi voditeljica Tara Zupančič, pred njo pa je veliko časa preživljal s Tino Gaber, ki je trenutno uradno dekle premierja Roberta Goloba.

Instagram
Tina Gaber

Instragram
Jan Plestenjak in študentka Lara

Ne pozabimo še igralke in manekenke Maje Kljun. Zadnja, ki mu je ukradla srce leta 2021, je bila Lara Bernek, nad katero pa je bil Jan tako očaran, da je v več intervjujih povedal, da bi se z njo tudi poročil. A tik pred letošnjim valentinovim je sporočil: »Letos sem pa – žal – po nekaj letih samski.«

Rok Hribar
Jan Plestenjak