Šou domov

FOTO in VIDEO: Poročna torta za Anjo Ramšak in Roberta Roškarja!

R.T.
1. 2. 2023, 19.28
Posodobljeno: 1. 2. 2023, 19.29
Deli članek:

Oddaja Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem danes praznuje 1. rojstni dan in obletnici primerno je bilo tudi današnje popoldne na Radiu 1 – slavnostno in 'žurersko' obarvano!

Uroš Bitenc
Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem danes praznuje 1. rojstni dan.

Za prvi rojstni dan so jima voditelji Radia 1 z Denisom Avdićem na čelu pripravili posebno presenečenje, ko so na začetku šova »vdrli« v studio Radia 1 in jima prinesli slastno torto. A to ni nila običajna rojstnodnevna torta, temveč poročna torta, ki je poskrbela za veliko smeha! Ker pa vsi vedo, da sta Anja in Roškar velika ljubitelja dance hitov iz devetdesetih let, pa so jima pripravili tudi pravi »trash party« s skupino Game Over in pevko Sendi. Voščit jima je prišel tudi komaj 10-letni poslušalec Jure iz Gorenjske, ki ga je vzljubila cela Slovenija, Anja in Roši pa ga imata kar malo za svojega. Zabave so se seveda 'udeležili' tudi poslušalci Radia 1, ki so ju zasuli s sporočili in čestitkami. Tako so še enkrat dokazali, da sta prav gotovo eden izmed najbolj priljubljenih radijskih parov v Sloveniji.

Uroš Bitenc
Anja, Robert in Jure.

»Zdi se nama, da se je res veliko zgodilo v tem letu, saj se ves čas nekaj dogaja. Vsak dan je toliko divji in prižmojznjen, da je čudno, da sva sploh še skupaj,« je v smehu dejala Anja, Roškar pa jo je dopolnil: »Včasih se še celo za vikend pokličeva ali si kaj napiševa. Ampak zelo redko (smeh).«

In kako se je vse skupaj pravzaprav začelo? S pranki v prostorih radia, ki so kasneje postali tudi javni. Njune potegavščine si je ogledalo več kot milijon ljudi, zaradi česar sta postala prava Youtube senzacija. Svojo neverjetno kemijo sta nato prenesla v sobotno oddajo Z Anjo In Roškarjem, 1. februarja lani pa je zaživel ŠOU DOMOV – dvojna doza zabave na poti domov, vsak delavnik od 14. do 18. ure.

Uroš Bitenc
Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem danes praznuje 1. rojstni dan.

Anja Ramšak in Rober Roškar sta tako drugačna, da enostavno pašeta skupaj. Predvsem pa ju povezuje neverjetna kemija. Nista samo sodelavca, temveč tudi res dobra prijatelja. Večina poslušalcev pa si celo želi, da bi postala par.

Za njima je burno in razburljivo leto z veliko različnimi odmevnimi oddajami, kot je bila na primer »Dirka do Torina«, kjer sta si potem skupaj ogledala Evrosong. V prihodnje pa ju vsekakor čaka še veliko zanimivih dogodivščin, zato bodi z njima na Radiu 1 ter na socialnih omrežjih na Facebooku in Instagramu.