ločitev znanega para

Konec zakonske sreče Saše Lendero

M. T. V.
13. 1. 2023, 17.29
Posodobljeno: 13. 1. 2023, 18.23
Deli članek:

Z Miho Hercogom sporočata, da sta se razšla. »Žalostno je in zelo težko …,« pravi pevka. »Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot,« potrjuje tudi Miha.

Planet TV
Saša Lendero in Miha Hercog

Že nekaj časa smo sumili, da v zakonu pevke Saše Lendero in Mihe Hercoga škriplje, saj sta zadnje čase precej časa (in počitnic) preživela narazen, zdaj pa sta potrdila žalostno novico: njunega zakona je konec.

»Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko ... A izgleda, da je tudi to življenje,« je na Facebooku zapisala Saška in dodala, da je njeno srce zlomljeno ter da še vedno težko razume in sprejme, da se je njuna pot končala. Kdaj točno se je to zgodilo, ni povedala, a očitno se je kuhalo že dlje časa: »Dolgo nisem spregovorila ... Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze.«

zajem slike
Saškin ganljivi zapis na Facebooku

Zatrdila je, da z Miho ostajata ljubeča starša njuni Arii in da bosta še vedno povezana poslovno. Kako in kam naprej, še ne ve. »Vem pa, da se bom pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar prihaja, saj sem in ostajam - svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!«

Osebni arhiv Saše Lendero
Pravljice je konec ...

Oglasil se je tudi Miha

»Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot,« je na svojem profilu potrdil tudi Miha. »Bilo je prekrasnih 21 let. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo,« je napisal. Saši se je zahvalil za nešteto lepih trenutkov in za najlepše darilo, ki mu ga je dala: njuno Ario, ki »je in bo vedno kraljica najinega srca«.

Zapisal je še, da zdaj morda malo bolje razume verz 'na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni'. »Ne vem, ampak izbral sem …« Je s tem namignil, da je on kriv za razpad zakona? Tudi Saškino zlomljeno srce in zapis, da je potrebovala čas, da je stvari sprejela, bi to lahko potrjevala. A zaenkrat pravita, da več javnih komentarjev in odgovorov o tem ne mislita dajati, saj je to vse, kar sta želela povedati.

Posnetek zaslona
Mihov zapis ...

Saša in Miha sta skupaj preživela 21 let, poročila pa sta se šele junija 2021, potem ko jo je Miha po stalnem zbadanju v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, da živita na koruzi in da še ni šel na kolena, zaprosil za roko kar pred televizijskimi kamerami.