Influencer

V žaru borbe si je na čelo vtetoviral Messijevo ime, zdaj mu je žal

M. T. V.
30. 12. 2022, 20.12
Posodobljeno: 30. 12. 2022, 20.25
Deli članek:

Zmago najljubše ekipe in vrhunske dosežke najboljšega nogometaša si je za večno vtisnil na čelo in požel plaz kritik in posmeha.

Facebook
Mike Jambs

Kolumbijski influencer Mike Jambs je velik ljubitelj nogometaša Lionela Messija. Tako goreč, da se je po zmagi Argentine na svetovnem prvenstvu v Katarju odločil, da ta dosežek trajno zabeleži. Odšel je v tetovažni salon in si dal na čelo napisati »Messi«.

Na eno lice si je vtetoviral še tri zvezde za tri argentinske osvojene pokale, na desno lice pa napis »dios«, bog. Svoje nove tetovaže je ponosno objavil na družbenih omrežjih, a zanje dobil tudi precej zgražanja, posmeha in pogost komentar, da je naredil neumnost. A Mike je bil na svoje dejanje tako ponosen, da se na to ni oziral.

A ko so se strasti umirile in je prišla streznitev, je fant ugotovil, da ga je res polomil.

»Obžalujem, da sem si dal narediti ta tatu. Namesto pozitivnih stvari mi je prinesel veliko negativnih, meni in moji družini,« je seksano dejal v novem videoposnetku. »Nisem si mislil, da bom to kdaj rekel, sploh pa ne tako kmalu. Prvih nekaj dni sem bil tako ponosen na svoje dejanje, zdaj pa si želim, da tega ne bi storil,« je priznal. A zdaj je, kar je, težko se bo znebil slavnega priimka na svojem čelu.

Po zmagi Argentine so se sicer številni oboževalci odločili, da to zabeležijo s tetovažo, a večina ni bila tako vpadljivih kot Mikova.