Zbrali že več kot 3 milijone evrov!

28-urni dobrodelni maraton Radia 1 tudi letos bo, in to že osmič zapored!

E. J.
22. 11. 2022, 18.45
Posodobljeno: 22. 11. 2022, 18.58
Deli članek:

Ekipa Denis Avdić Showa je obiskala Slovensko Bistrico in razložila, zakaj se podajajo na mini turnejo po Sloveniji.

Radio 1
Tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 tudi letos bo in to že 8. leto zapored! Z vami bodo Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak.

Ekipa Denis Avdić Showa je danes prišla na obisk v Slovensko Bistrico. Pa ne samo na obisk! Svoj topli radijski studio so Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj zamenjali za oder v dvorani Dom Svobode! Pripravili so posebno presenečenje za vse prijatelje Radia 1, ki so si lahko v živo v dvorani ogledali kako se ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji. Hkrati pa so napovedali, da to ne bo edini obisk izven studia, ampak se bodo oglasili v kar štirih skrbno izbranih krajih po Sloveniji.

Radio 1
Občinstvo v Slovenski Bistrici je bilo navdušeno!
Poseben razlog

Na to mini turnejo pa se je ekipa Denis Avdić showa podala s prav posebnim razlogom!

Radio 1
Akcija 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm je že dve leti zapored presegla milijonski znesek. V sedmih letih so zbrali skupaj 3.018.689,32 evrov. To je razlog za praznovanje!
Naznanili so namreč, da tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 tudi letos bo in to že 8. leto zapored! Radijska ekipa bo 22. in 23. decembra skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu, ponovno zbirala denarna sredstva za družine v socialni stiski in jim tudi letos z vašo pomočjo seveda, poskušala pričarati čim lepše praznike.

Radio 1
Radijska ekipa bo 22. in 23. decembra skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu.
Zbrali že več kot 3 milijone evrov!

Akcija 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm je že dve leti zapored presegla milijonski znesek. V sedmih letih so zbrali skupaj 3.018.689,32 evrov.

Radio 1
Za prijatelje Radia 1 so odšli v Slovensko Bistrico, kjer so si obiskovalci lahko v živo v dvorani ogledali, kako se ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji.
Denis Avdić je že večkrat povedal, da pri tej akciji ne gre za rekorde. Gre za to, da se lahko pomaga čim več družinam, ki so se znašle na robu preživetja. Ne morejo pomagati vsakemu, vsak pa lahko pomaga nekomu! In tudi letos upajo, da se bodo poslušalci Radia 1 in ostali donatorji izkazali po svojih močeh. Situacija v kateri smo, je zelo nepredvidljiva, zato smo prepričani, da bo prošenj še več.

Radio 1
Napovedali so, da to ne bo edini obisk Radia1 izven studia, ampak se bodo oglasili v kar štirih skrbno izbranih krajih po Sloveniji.
Ponovno na Magistratu

Najdaljši Denis Avdić Show bo 28 ur neprekinjeno potekal iz Mestnega trga v Ljubljani. Voditeljem bodo v studiu družbo delali številni znani Slovenci, ki bodo dobrodelni maraton popestrili s svojimi glasbeni nastopi, komičnimi vložki ali pa preprosto s svojim obiskom. Vsem je skupni cilj zbrati čim več denarnih sredstev in družinam v stiski pričarati še eno nepozabno praznično pravljico.

Ob koncu programa v Slovenski Bistrici pa so radijci razkrili tudi, da bo naslednja destinacija Šentjernej na Dolenjskem. Denis Avdić show bo v živo na odru kulturnega centra Primoža Trubarja, 1. decembra med 14. in 18. uro.

Radio 1
Naslednja destinacija Radia 1 v živo je Šentjernej na Dolenjskem. Denis Avdić show bo v živo na odru kulturnega centra Primoža Trubarja, 1. decembra med 14. in 18. uro.