Sumljiva preteklost

Ana Roš sveže zaročena z moškim, znanim iz afere Hypo

R.T., P.K.
22. 11. 2022, 11.10
Deli članek:

Kuharska mojstrica je veliko povedala z zadnjo objavo na Instagramu. Razkrila je, da sta z novim srčnim izbrancem Urbanom Stojanom naredila velik korak v zvezi, saj sta po novem zaročena.

Profimedia
Vso srečo, zaljubljenca!

Nedavno smo poročali, da je Roševa zaljubljena do ušes in je v novi zvezi z enako starim Ljubljančanom. Kljub temu, da nista dolgo skupaj, pa že delata korake naprej.

To je moč razbrati iz njene včerajšnje objave na Instagramu, kjer je objavila fotografijo iz Turčije, ki nakazuje, da sta Ana in Urban sveže zaročena. Pod objavo so se usule čestitke in srčki, saj so Ani srečo v ljubezni privoščili mnogi.

Kdo je njen zaročenec?

Stojan se ukvarja s poslovnim svetovanjem, investicijami, finančnim inženiringom in razvojem novih tehnologij, zlasti na področju energetike. Prav tako kot njo pa ga navdušuje kulinarika. Oba imata iz prejšnjih zakonov vsak po dva otroka.

Njen novi življenjski partner iz Ljubljane se je sicer pred desetletjem znašel v središču odmevne afere Hypo, zaradi česar je bil skupaj s poslovnim partnerjem, nekdanjim smučarskim asom Bojanom Križajem, s katerim sta tako ali drugače sodelovala v več poslih, tudi pod drobnogledom organov odkrivanja in pregona.

Leta 2009 ga je vrhovno državno tožilstvo namreč osumilo kaznivega dejanja nedovoljenega dajanja daril pri pridobivanju posojila. Takrat naj bi po ocenah preiskovalcev na račun Hypa pridobili za najmanj 3,7 milijona evrov protipravne premoženjske koristi.