Bila je 'bimbo'

Meghan Markle že razmišlja, kdo bi jo lahko igral na velikem platnu: 'Potrebuje mehkobo in igrivost'

E. J.
21. 10. 2022, 21.05
Posodobljeno: 21. 10. 2022, 21.27
Deli članek:

Potožila je, da jo je njena vloga 'dekleta, ki odpira kovčke' v televizijski oddaji 'Deal or No Deal' naredila 'bimbo'.

profimedia
Meghan Markle je v svojem podkastu "Archetypes" govorila o vlogi, na katero očitno ni preveč ponosna.

Meghan Markle ima precej ’vzvišeno’ poročilo za vse bodoče igralke, ki bi jo lahko utelesile na platnu. Morajo se namreč ’poglobiti v številne plasti njene osebnosti’. »Upam, da bo med pripravami na to vlogo našla mehkobo in igrivost,« je Meghan Markle povedala za Variety. »Lahko me tudi pokličejo,« je poudarila.

profimedia
Meghan Markle v vlogi "dekleta, ki odpira kovčke" v televizijski oddaji "Deal or No Deal" .
Vojvodinja sussekška je bila kar nekaj let igralka, preden se je leta 2018 poročila s britanskim princem Harryjem, najbolj pa je znana po svoji vlogi v ameriški odvetniški drami "Suits". Igrala pa je tudi v drugih žanrih. Tako se je Meghan pred kratkim v svojem podkastu "Archetypes" pritožila, da jo je njena vloga "dekleta, ki odpira kovčke" v televizijski oddaji "Deal or No Deal" naredila "bimbo" oziroma 'neumno punčko'. Gre za format oddaje, ki združuje zabavne vsebine in kviz.

Profimedia
Meghan Markle v seriji Suits.
Kot pravi Marklova, bo morala vsaka igralka, ki jo bo igrala v prihodnosti, vlogi vnesti določeno intelektualno težo, med podkastom pa je poudarila tudi, da je bila nekoč pripravnica na ameriškem veleposlaništvu v Argentini. »Kdor koli bo govoril o meni ali iskal igralko, ki bi me igrala, ta oseba bo moja karikatura, ki je ustvarjena za delo, ki ljudem prinaša veliko denarja. Ko to ločiš, je veliko lažje reči: "V redu, to pravzaprav nima nobene zveze z mano. To je težko sprejeti,« je pojasnila Meghan, katere dokumentarne serije na Netflixu naj bi bile pred kratkim ’odložene’ zaradi negativnih reakcij glede serije "The Crown", je na platnu že upodobilo več igralk, vključno s Pariso Fitz-Henley (v Lifetimeovem filmu "Harry & Meghan: Becoming Royal" iz leta 2019) in Sydney Morton (v filmu iz leta 2021, »Harry & Meghan: Escaping the Palace«).

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle.
Vendar pa nihče ne bo igral Meghan Markle v seriji "The Crown", glede na to, da se bo končala ob koncu šeste sezone, ustvarjalec Peter Morgan pa je že izjavil, da mu je "veliko bolj udobno pisati o stvareh, ki so se zgodile vsaj 20 let nazaj."