Kriminal

Iz kočevskega hleva ukradli manjše prašiče

S.R.
28. 6. 2024, 08.36
Posodobljeno: 28. 6. 2024, 09.34
Deli članek:

Na območju Policijske uprave Ljubljana je bilo v zadnjih 24 urah dejavnih več lopovov.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policisti PU Ljubljana so včeraj na območju Kočevja obravnavali dva vloma. V primeru vloma v enega od tamkajšnjih poslovnih prostorov ogled še traja, zato materialna škoda še ni znana. Je pa ta znana v primeru drugega kočevskega incidenta. Nekdo je namreč vlomil v enega od hlevov in iz njega odnesel več manjših prašičev. Lastnika je oškodoval za približno 1000 evrov.

Približno 4000 evrov pa znaša materialna škoda pri vlomu v eno od trgovin na območju ljubljanskega Bežigrada. Tam je včeraj nekdo ukradel gradbeni material. Policisti so obravnavali tudi vlom v lokal v Medvodah. Lopov je imel oči za alkoholno pijačo, lastnika pa je oškodoval za približno 300 evrov.

Sredi noči so nato obravnavali vlom v trgovino na območju ljubljanskega Viča. Vlomilca so zasačili. Gre za 28-letnega slovenskega državljana, ki so ga zanimali prehrambni izdelki. Ob približno 4. uri so policisti nato prejeli prijavo, da je pred enim od lokalov v središču Ljubljane do občana pristopil storilec, ga ogovoril, udaril in mu ukradel gotovino. Šlo je za 25-letnega državljana Gambije.