Ljubezen?

VIDEO: Premier Golob v Denis Avdić Showu presenetil Milana Brgleza

R.T.
18. 10. 2022, 13.24
Posodobljeno: 18. 10. 2022, 13.30
Deli članek:

V Denis Avdić Showu na Radiu 1 gostijo predsedniške kandidate, ki imajo odlično priložnost, da se Slovencem pokažejo v malce drugačni, vsekakor bolj sproščeni luči.

Radio 1
Robert Golob in Milan Brglez v Denis Avdić Showu na Radiu 1.

Za to imajo na voljo kar 5 ur, ki jih preživijo v studiu z Denisom Avdićem, Jano Morelj in Miho Deželakom. Tam dobijo med drugim tudi določene naloge, kot je npr. branje novic, zagovarjanje nepriljubljenega mnenja, itd.

Danes zjutraj je ekipo obiskal Milan Brglez, ki pa je sredi programa 'prejel' posebno presenečenje. Avdić je na neki točki Brgleza vprašal, če bi lahko izbral eno osebo iz politike, da zanj/zanjo reče, da je to ljubezen, koga bi izbral?

Radio 1
Robert Golob in Milan Brglez v Denis Avdić Showu na Radiu 1.

»Ljubezen in prijateljstvo to v politiki nima mesta. Če pa ima, je pa vse narobe,« je dejal Brglez, nato pa so se odprla vrata studia in vanj je vstopil premier Robert Golob! Brglezu se je na ustnicah narisal nasmešek, predsednika vlade, ki ga je tudi podprl pri kandidaturi, je bil zelo vesel.

»V politiki mora biti malo distance, spoštovanje je pomembno,« sta se strinjala v en glas.

Avdić se je s politikoma šel tudi igrico 'Kdaj se mora predsednik oglasit?'. Nanizal jima je nekaj primerov, v posnetku pa poglejte, kako se je politična dvojica odrezala.

Sicer pa bo ta teden v studiu Denis Avdić Showa še naprej zelo pestro. Jutri voditelje čaka obisk Anžeta Logarja, v četrtek pa Nataše Pirc Musar. Spremljajte Radio 1 od 5-ih do 10-ih, ter njihova socialna omrežja.