GROZLJIV NAPAD

Razvpiti vplivnici zagrozili s pištolo in jo brutalno posilili

M. T. V.
7. 9. 2022, 11.08
Posodobljeno: 7. 9. 2022, 11.26
Deli članek:

Katie Price spregovorila o travmatičnem dogodku iz leta 2018 v Južni Afriki, ko je šest oboroženih moških napadlo njen avto, jo oropalo in oskrunilo.

Profimedia
Katie Price

Nekdanja angleška manekenka, danes poslovna ženska in vplivnica Katie Price je napovedala biografski dokumentarni film, v katerem bo odkrito spregovorila o svojem življenju, v katerem je pretrpela marsikaj. 44-letnica je že pred več kot desetimi leti trdila, da jo je v mladosti posilil znan zvezdnik, a ni želela izdati njegovega imena, zdaj pa je pred izidom dokumentarca povedala, da so jo leta 2018 med delom v Južnoafriški republiki napadli oboroženi roparji, ko je s snemalno ekipo potovala iz Johannesburga v Swaziland. »Na nas je skočilo šest moških, zvlekli so me iz vozila, vame uperili pištolo in me posilili,« je dejala. Pobrali so jim vse vredne stvari, od dokumentov do nakita in telefonov. Brutalni dogodek je seveda pustil globoke rane. »Padla sem v globoko depresijo, imela posttravmatski sindrom, skušala sem se ubiti,« je priznala ter dodala, da je skušala občutke omiliti z alkoholom in drogami, nato pa je končno poiskala tudi strokovno pomoč. Več o tem naj bi povedala v dokumentarcu.

Katie je mama petih otrok: z nogometašem Dwightom Yorkeom ima 20-letnega avtističnega sina Harveyja, s pevcem Petrom Andrejem 17 letnega sina Juniorja in 15-letno hči Princess, s tretjim možem Kieranom Haylerjem pa 9-letnega sina Jetta in 8-letno hči Bunny.