veliki povratek

Harry in Meghan sta se vrnila

R.T.
5. 9. 2022, 15.33
Posodobljeno: 5. 9. 2022, 16.30
Deli članek:

Sussekška sta prišla na Otok. Pričakovanje je veliko.

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle

Čeprav redno polnita strani britanskih časopisov, sta se po kraljičinem platinastem jubileju šele danes pojavila v Združenem kraljestvu – Meghan Markle bo danes imela govor v Manchestru, in sicer na vrhu One Young World.

To bo njen prvi javni nagovor, odkar sta se s princem Harryjem poslovila od britanske kraljeve družine in se preselila v Združene države Amerike.

S kom se bosta srečala, če sploh?

Ni znano, ali se bosta vojvoda in vojvodinja sussekška med obiskom Združenega kraljestva srečala s katerim od svojih sorodnikov – vključno z britansko kraljico Elizabeto II., ki se trenutno nahaja v gradu Balmoral na Škotskem.

Zakonca naj bi po neuradnih podatkih imela odprto vabilo princa Charlesa.

Prav tako ni znano, ali se bosta srečala s princem Williamom in njegovo ženo Kate Middleton. Oba zakonska para sicer živita na posestvu windsorskega gradu.

Kontroverzna 

Sussekška v Veliko Britanijo prihajata po veliki meri bizarne publicitete. Medtem ko je ona med drugim dejala, da vznemirila »dinamiko hierarhije« britanske kraljeve družine, in nakazala, da nekatere razprtije ostajajo, se on po sodiščih poteguje za večjo mero varovanja, ko sta v Združenem kraljestvu, čeprav nista več člana britanske kraljeve družine v službi krone.