kot da je ostal brez očeta

Meghan zagrozila kraljevi družini: "Ogrožava jo s svojim obstojem"

R.T.
30. 8. 2022, 08.39
Posodobljeno: 30. 8. 2022, 08.45
Deli članek:

Vojvodinja sussekška spet buri duhove. Kako daleč je pripravljena iti?

Profimedia
Meghan Markle

Kot bomba je odjeknil novi intervju z Meghan Markle v newyorški reviji The Cut, v katerem britanski kraljevi družini ni prizanašala – zagrozila jim je celo, da lahko "reče karkoli", zdaj ko jo je zapustila skupaj s soprogom princem Harryjem. Za slednjega je dejala, da se počuti, kot da je je zaradi te odločitve ostal brez očeta.

Pozneje so viri blizu vojvodinje sussekške pojasnili, da je govorila o odnosu s svojim očetom, ki je te dni praktično neobstoječ.

Oglasili so se tudi viri blizu princa Charlesa – valižanski princ naj bi bil globoko užaloščen, če ne bi imel odnosa s svojim mlajšim sinom.

Meghan Markle je nadalje zatrdila, da sta bila s Harryjem prisiljena zapustiti Veliko Britanijo, ker "s svojim obstojem ogrožava dinamiko hierarhije"; temu je on dodal, da večina ljudi, ki jih pozna – tudi člani njegove družine –, niso zmožni sodelovati ali celo živeti skupaj.

Vprašali so jo tudi, če je mogoče, da se odnosi, ki jih imajo s kraljevo in tudi svojo družino izboljšajo. "Potrebnega je veliko truda, da odpustiš. Res sem se potrudila, sploh glede na to, da lahko rečem karkoli," je odgovorila.