VELIKO SLAVJE

Druga poroka za JLo in Bena Afflecka

M. T. V.
22. 8. 2022, 09.09
Posodobljeno: 22. 8. 2022, 09.18
Deli članek:

Par, ki se je na hitro poročil v Vegasu v poročni kapeli, je sedaj priredil še veliko poročno zabavo za vse prijatelje.

Profimedia
Jennifer Lopez, Ben Affleck

Prejšnji mesec sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck na presenečenje vseh na hitrico poročila v Las Vegasu brez pompa in gostov, zdaj pa sta na igralčevem ranču v Georgii priredila še veliko uradno poročno slavje za vse prijatelje, ki je trajalo ves vikend.

V četrtek sta 53-letnica in 50-letnik otroke odpeljala na izlet, nato pa so v petek na posestvo začeli prihajati gostje na sprejem s koktejli – pripeljali so jih beli zgodovinski avtobusi, saj jih je večina bivala v bližnjem mestu Savannah.

V soboto sta ženin in nevesta v obredu (v okrašenem skednju), ki ga je vodil znani influencer in 'life coach' Jay Shetty, še enkrat pred vsemi zbranimi ponovila usodni da, seveda ob prisotnosti njunih v belo oblečenih otrok, Jenniferinih dvojčkov Maxa in Emme, ki ju ima z Marcom Anthonyjem, ter Benovih Viole, Seraphine in Samuela iz zakona z Jennifer Garner.

Profimedia
Mladoporočenca so pred oltar pospremili njuni otroci.

Sledila je zabava z ognjemetom, v nedeljo pa še poslovilni brunch, gostje pa so za slovo dobili bogato darilno vrečo z začetnicami J. B.. Na slavju so bili številni znani obrazi, od Matta Damona, Dree de Matteo, Kevina Smitha, Jasona Mewesa do Jimmyja Kimmela.

Nevesta je nosila poročno obleko Ralpha Laurena z globokim hrbtnim izrezom in strašansko dolgo vlečko, ženin je bil v belem suknjiču in temnih hlačah. Tudi gostje so bili naprošeni, da se oblečejo v belo, beli so bili stoli, bela 'rdeča preproga', bel klavir …

A seveda ni šlo brez drame: v petek je na posestvo pridrvel rešilec – menda je nesrečno padla Benova mama Chris Anne Boldt in dobila grdo ureznino na nogi. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so rano zašili, tako da je v soboto v invalidskem vozičku lahko vseeno prisostvovala sinovi poroki. Vsi prisotni so potrdili: bilo je strašno romantično in mladoporočenca sta noro zaljubljena.