Kubanska lepotica

Kdo je igralka, ki bo upodobila Marilyn Monroe?

T.L./revija Lady
21. 8. 2022, 07.56
Deli članek:

Kubanske igralke Ane de Armas ne pustijo pri miru, posebno po poroki njenega zadnjega fanta Bena Afflecka z Jennifer Lopez.

Profimedia
V vlogi Marilyn Monroe se je odlično znašla.

Svet so obkrožile prve podobe kubanske igralke Ane de Armas v vlogi legendarne filmske zvezde Marilyn Monroe, ki jo bo upodobila v prihajajočem Netflixovem projektu Blonde. Podobnost med njo in Marilyn je, po fotografijah sodeč, osupljiva. Oči, pogled, usta – vse kaže, da je Ana popolna izbira za najbolj seksi divo Hollywooda, ki se ji ni mogel upreti noben moški.

profimedia
Lepa Ana de Armas je z veseljem sprejela vlogo usodne dive Hollywooda.

34-letna igralka na fotografijah pozira tudi v intimnih trenutkih s soigralcema Adrienom Brodyjem in Bobbyjem Cannavalejem, ki v filmu igrata moška, ki sta usodno zaznamovala življenje nesrečne dive: pisatelja Arthurja Millerja in zvezdnika bejzbola Joeja DiMaggia. Premiera celovečerca v režiji Andrewa Dominika (na seznamu producentov najdemo tudi Brada Pitta) bo v okviru filmskega festivala v Benetkah, širšemu občinstvu pa na voljo od 23. septembra dalje. Ana de Armas, ki jo trenutno lahko gledamo v še svežem akcijskem trilerju The Gray Man z Ryanom Goslingom in Chrisom Evansom, se je sicer pred tedni izselila iz Los Angelesa, kjer je mediji ne pustijo pri miru, posebno po poroki njenega zadnjega fanta Bena Afflecka z Jennifer Lopez.

instagram
Ana de Armas in Ben Affleck sta bila par, preden se je Ben vrnil k Jennifer Lopez.