Nasvet

Tragično preminula zvezdnica jo je posvarila, naj se ne zaplete z Ellen DeGeneres

R.T.
19. 8. 2022, 14.10
Deli članek:

Portia de Rossi in Ellen DeGeneres sta skupaj 14 let.

Profimedia
Ellen DeGeneres in Portia de Rossi

Po tistem, ko je zaradi poškodb, ki jih je 5. avgusta utrpela v prometni nesreči v Los Angelesu, umrla hollywoodska igralka Anne Heche (53), je iz pozabe vzniknil intervju iz lanskega leta, v katerem je spregovorila o Ellen DeGeneres (64), s katero je bila v zvezi med letoma 1997 in 2000.

Hechejeva je v intervjuju razkrila, da je Portio de Rossi (49), ki je v zvezi z DeGeneresovo, posvarila pred njo.

Profimedia
Anne Heche in Ellen DeGeneres

De Rossijeva naj bi namreč pri njej poizvedovala o Ellen, češ da se zanima zanjo. "Ne boš orala ledine, ker, ugani, sem jo že jaz; in, mimogrede, to ni bil ravno dober položaj. A tudi tvoj ne bo kaj boljši. Zato ti pravim, rdeča zastava, rdeča zastava, rdeča zastava!" naj bi ji svetovala.

To sicer ne bi bilo prvič, da je bila kritična do komedijantke in televizijske voditeljice. "Sprevidela sem, da Ellen vozi porscheja … Nato pa se je z enim poročila. Vse, kar je počela, so bile vožnje s porscheji, tudi zbirala jih je. Meni pa se je zdelo neumno, saj so bili tako glasni."

Hechejeva in de Rossijeva sta se spoznali na snemanju serije Raztresena Ally. De Rossijeva je bila tudi gostja na njeni poroki s Colemanom Laffoonom.