šokantno obnašanje

Harryja imeli za norca, ker je z Meghan

R.T.
18. 7. 2022, 11.12
Posodobljeno: 18. 7. 2022, 16.37
Deli članek:

Ne le, da je brez smisla za humor, tudi bolj papeška od papeža je.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry

Princeska, ne princesa, so za Harryjevem hrbtom z glavo zmajevali njegovi prijatelji in znanci.

Ko je leta 2016 odjeknila novica, da sta par, je princ Harry v Sandrigham na vikend oddih povabil 16 prijateljev, večinoma nekdanjih sošolcev, z ženami in dekleti. Za posebno znanost ni šlo: v igri sta bila humor in alkohol.

A verjetno nihče ni pričakoval reakcije njegove izbranke. Šale na račun spolov, feminizma, transspolnih oseb niso šle skozi rešeto Meghan Markle. Kadarkoli naj bi se ji kaj zdelo neprimerno, je ukrepala, brez izjeme. Harryjev svet ne bo tudi njen svet – in zabava ni bila, kar bi lahko bila. Tako zelo naj bi bila brez smisla za humor, da so se Harryjevi prijatelji spraševali, če morda ni kaj narobe z njim, razkriva nova knjiga biografa Toma Bowerja.

Tudi v drugo ni bilo nič drugače, ko so se marca 2017 zabavali na Jamajki, da bi proslavili poroko Toma Inskipa, Harryjevega dolgoletnega prijatelja. Harry je tja iz Londona priletel s komercialnim letom, ona iz Toronta z zasebnim. Za približno 40 gostov je bila veliko razočaranje. Hrana ji ni bila pogodu, ostali gostje je niso zanimali – skratka, obnašala naj bi se kot princeska.