MAMA SAMOHRANILKA

Khloe Kardashian – prihaja drugi otrok, očeta pa ni

M. T. V.
14. 7. 2022, 06.57
Posodobljeno: 14. 7. 2022, 07.34
Deli članek:

S Tristanom Thompsonom sta 'naročila' otroka, potem pa se je razvedelo, da on pričakuje še enega z drugo.

Profimedia
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian in košarkar Tristan Thomspn pričakujeta drugega otroka, ki bo s pomočjo nadomestne mame vsak čas prijokal na svet.

A to ne pomeni, da je par spet skupaj, saj mu 38-letna manekenka tokrat ni oprostila nezvestobe. Otroka sta spočela novembra, decembra pa je rodila Tristanova ljubica Maralee Nichols. Ko se je to razvedelo, ga je Khloe postavila pred vrata. In to ni bilo prvič, da ji je bil NBA zvezdnik nezvest, varal jo je že med prvo nosečnostjo leta 2018, ko je potem rodila True, in še leto dni kasneje, a sta se obakrat pobotala.

Da sta se lani, ko sta bila še par, odločila za še enega otroka, javno nista povedala, Khloe je to preko predstavnika za stike z javnostjo potrdila šele včeraj. »Lahko potrdimo, da bo True dobila bratca ali sestrico, ki je bil/a spočet/s v novembru. Khloe je zelo hvaležna čudoviti nadomestni mami.« Manekenka je že pred časom povedala, da so ji zdravniki odsvetovali še eno nosečnost, češ da bi bila zanjo preveč tvegana in bi se najverjetneje končala s spontanim splavom.

Khloe bo torej mama samohranilka, s Tristanom menda nista govorila že od decembrskega razkritja njegovega ponovnega skoka čez plot.

Profimedia
Khloe s Tristanom in hčerko True