RAZKRITO

Elon Musk lani na skrivaj postal oče dvojčkov

M. V.
7. 7. 2022, 12.55
Posodobljeno: 7. 7. 2022, 13.03
Deli članek:

Le nekaj tednov preden je rodila njegova bivša partnerka Grimes, je rodila tudi njegova ljubica.

Profimedia
Elon Musk

Milijarder Elon Musk in njegova dolgoletna partnerka, kanadska glasbenica Grimes, sta se razšla septembra lani, ko sta že pričakovala drugega otroka (ki ga je sicer nosila nadomestna mama). Decembra je na svet prijokala dojenčica Exa Dark Sideræl, na kratko imenovana Y, par pa ima še 2-letnega sina X Æ A-12.

Zdaj pa so sodniški dokumenti razkrili, da je Elon lani dobil tudi dvojčka, in sicer le nekaj tednov pred hčerko Y. Rodila mu ju je Shivon Zilis, projektna direktorica njegovega podjetja Neuralink – in očitno tudi njegova ljubica, čeprav je treba priznati, da sta imela z Grimes precej odprto zvezo.

Profimedia
Shivon Zilis, ki je Elonu rodila dvojčka.

Rojstvo dvojčka je ostala skrivnost, ki jo je zdaj izbrskal časopis Insider. Ta se je dokopal do sodnih dokumentov, ki sta jih vložila Shivon in Elon, s katerimi sta zahtevala, da dvojčka nosita priimek tako matere kot očeta.

Elon je torej oče devetih otrok, Shivoninih dvojčkov, sina in hčerke z Gimes, 18-letnih dvojčkov Vivian in Griffina ter 16-letnih trojčkov Kaia, Damiana in Saxa, slednjih pet z bivšo ženo Justine Wilson (rodil pa se jima je še en sin, ki je po desetih tednih umrl).