Zamislite si svoje najljubše TV-vsebine na dosegu roke! Eden naših največjih telekomunikacijskih operaterjev, Telemach, v ponudbo svojih fiksnih storitev namreč dodaja tudi priljubljeni video na zahtevo VOYO, ki vam in vsej vaši družini prinaša več kot 9000 razlogov za zabavo in širjenje obzorij…

Pri Telemachu nadgrajujejo uporabniško izkušnjo in skrbijo tudi za najzahtevnejše uporabnike. Pred kratkim so v priljubljenih paketih EON namreč znatno povišali internetne hitrosti, poleg tega pa ves čas povečujejo svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 24.500 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako kot ogled do 7 dni nazaj. Telemach v svojo ponudbo redno dodaja tudi programe v visoki ločljivosti, ki gledanje televizije dvignejo na še višjo raven, tokrat pa so poskrbeli za dodatno veselje novih in obstoječih uporabnikov, saj so v pakete EON brez doplačila vključili video na zahtevo VOYO.

VOYO velja za najpriljubljenejši slovenski video na zahtevo in tokrat tudi Telemachovim uporabnikom prinaša več kot 9000 razlogov za zabavo in širjenje obzorij. Popeljal vas bo od najbolj gledanih slovenskih in tujih šovov, VOYO originalnih serij, sinhroniziranih risank, pa do ekskluzivnih športnih prenosov v živo, predpremier vsebin POP produkcije in drugih filmskih uspešnic.

Veselje za najmlajše

VOYO bo prav gotovo razveselil vaše najmlajše, ki jih bo popeljal v deželo palčkov, pošasti, škratov, zmajev, neustrašnih bojevnikov in čudovitih vil … Otroci se bodo zabavali ob številnih priljubljenih sinhroniziranih vsebinah, kot so Čebelica Maja, Maša in medved, Telebajski, Grozni Gašper, Heidi in druge, ter širili obzorja s pomočjo spletne učilnice 5KA. Odrasli boste ob tem lahko popolnoma brez skrbi vklopili funkcijo starševskega nadzora, kjer lahko nastavite starostno omejitev vsebin, ki jih gledajo vaši otroci.

voyo

Za ljubitelje krone

VOYO ponuja tudi pester izbor za ljubitelje britanske kraljeve družine, ki jo z zanimanjem spremlja ves svet. Lahko si ogledate dokumentarni film o kronanju kraljice Elizabete II, zgodbo princa Harryja, razkritja Thomasa Markla, očeta Meghan Markle, zanimivosti o kraljevi gardi in ceremonijah ali pa pobliže spoznate kompleksen odnos, ki že od nekdaj vlada med britanskimi mediji in dvorom.

Domače je najboljše

VOYO podpira in ohranja slovensko produkcijo ter omogoča zabavo za vso družino, s slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji. Novi sezoni izjemno uspešnih serij Ja, Chef! in Gospod profesor se lahko pohvalita že z več kot milijonom ogledov, uporabniki Telemacha pa boste lahko sedaj spremljali tudi originalne slovenske serije kot so Za hribom, Telenovela, Vse punce mojega brata. Čas si boste lahko krajšali tudi z najbolj znanimi tujimi serijami kot sta Otok ljubezni ali Masterchef Avstralija, vse s slovenskimi podnapisi.