"Spiderman"

Andrew Garfield odvrgel igralsko preobleko, želi si navadnega življenja

Nejc Simšič
29. 5. 2022, 09.57
Posodobljeno: 29. 5. 2022, 10.52
Deli članek:

Hollywood je šokiran, oboževalci tudi, saj je igralec Andrew Garield, ki ga poznamo po filmski vlogi Spidermana, sporočil, da ne bo več igral. Ni nujno za vedno, toda vsaj za nekaj časa, da bo lahko, kot je dejal, živel kot navaden človek.

Profimedia
Andrew Garfield je zaslovel z vlogo Spidermana.

Na vrhuncu svoje igralske kariere je 38-letni igralec Andrew Garfield sporočil, da se namerava vsaj za nekaj časa odpovedati igralstvu.

Za njim je namreč zelo naporno leto, igral je v filmskem spektaklu Spiderman: Ni poti domov, za vlogo v filmu Tick, Tick ... Boom! je bil nominiran za oskarja, ravnokar pa je premiero doživela še serija Under the Banner of Heaven, v kateri ima glavno vlogo. Kot je dejal v izjavi za javnost, ima za zdaj nekaj časa dovolj igranja: »Nekaj časa bom počival, moram uravnovesiti svoje življenje, razmisliti, kaj želim početi v prihodnje in kdo hočem biti. Predvsem pa moram vsaj nekaj časa biti povsem navaden človek. To željo imam že kar nekaj časa, zato je zdaj pravi trenutek, da jo začnem tudi zares uresničevati,« je povedal ljubljenec občinstva. V enem od intervjujev pa je še povedal, da ga je ob vseh projektih, v katerih je igral, še posebej utrudila sezona podelitev nagrad, ki jo je opisal kot »pralni stroj«, ob tem pa dodal, da za zdaj nima načrtov, da bi znova skočil v Spidermanov kostum.