Za priznano baletno solistko Ano Klašnja so zelo naporni dnevi, saj je imela kar nekaj ponovitev baletov Dunajski večeri v Operi, zaplesala pa je tudi na Dobrodelnem svečanem baletnem koncertu za mir. To je pomenilo tudi veliko neprespanih noči in veliko odrekanja hrani, druženju in drugemu življenju na splošno. V njenih letih pa telo potrebuje tudi toliko več časa za regeneracijo.

»Ko si starejši in zraven sebe gledaš 20-letna dekleta, ki skačejo do neba, ni lahko. Vse, kar imajo za početi v življenju, je, da razmišljajo o baletu. Jaz pa imam ob sebi še svojega šestletnega sina Jašo, ki je zame najpomembnejši na svetu, zato si po napornih dneh vedno vzamem čas tudi za regeneracijo,« poudarja Ana. Takrat si privošči počitek, veliko poležavanja na kavču ob gledanju risank, igro z dinozavri in veliko hrane.

»Včasih mi kdo reče, da nič ne jem, ker sem tako suha, a to ne drži. Ko imamo predstave vsak večer, tudi če jem, namreč kar pade čez mene. Hvala bogu nimam težav s tem, da bi pridobila kakšen kilogram, tako da se bojim, da bom, ko bom nehala plesati, kar okrepljena. A pravijo, da so potem gube na obrazu manj vidne, tako da ima vsaka stvar eno prednost,« je zabavna Ana, ki jo 1. septembra čaka nov mejnik v življenju. Takrat bo namreč Jašo prvič pospremila čez šolski prag. Še pred tem pa bi rada z njim nekam odpotovala z letalom, saj si fantek to zelo želi, ker tega še nikoli ni izkusil.