Z Anjo odštevata dneve do poroda

Voranc Boh v nestrpnem pričakovanju

Te. P./revija Lady
28. 5. 2022, 11.00
Posodobljeno: 1. 6. 2022, 11.38
Deli članek:

Igralec Voranc Boh, ki je kot Blaž v seriji Reka ljubezni požel številne simpatije gledalk in gledalcev, bo kmalu prvič izkusil čare starševstva.

Mediaspeed
Anja Möderndorfer in Voranc Boh bosta poleti prvič postala starša.

Njegova srčna izbranka, plesalka in koreografinja Anja Möderndorfer, ima namreč rok za porod 4. avgusta. Anja se sicer izvrstno počuti, še vedno je vpeta tudi v projekte. Nazadnje je v MGL-ju kot svetovalka za gib sodelovala pri uprizoritvi Junakinje. »Zelo se veseliva naraščaja in razširitve družine,« sta nama po premieri povedala bodoča starša, ki kar žarita od sreče. Vesta tudi že za spol otroka, a ga ne želita deliti z javnostjo. Še v dvojini pa se bosta poleti zadnjič za nekaj časa odpravila na dopust. »Dvojina je še vseeno pomembna,« poudarjata Voranc in Anja.

Do takrat pa ju čaka še nekaj dela. Voranc se pripravlja na premiero v Lutkovnem gledališču Maribor, Anja pa v MGL-ju sodeluje kot koreografinja pri novonastajajočem muzikalu Boljši svet. Znova pa bodo zibali tudi v omenjenem gledališču. Noseča je namreč tudi igralka Tina Potočnik Vrhovnik, rok pa ima enako kot Anja na začetku avgusta. Zanjo in za moža, kostumografa Andreja Vrhovnika, bo to drugi otrok.