Kaja Vidmar

Ima slovenska zvezdnica res otroka s poročenim hrvaškim nogometašem?

Eva Jandl
20. 4. 2022, 20.45
Deli članek:

Kaja Vidmar, ki se je zagotovo spomnite kot mlade igralke iz serije Moji, tvoji, najini, kjer je zaigrala ob Sebastianu Cavazzi, tudi Playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde plešejo, je skopo sporočila, da je rodila otroka. Še vedno pa se vsi sprašujejo, s kom in zakaj v Madridu.

Pop TV
Kaja Vidmar je odšla na šolanje v Madrid, zdaj je tam rodila deklico.

Kaja bi morala nastopati v šovu Zvezde plešejo, a je bil šov zaradi epidemije odpovedan, Kaja pa se je preselila v Madrid in tam začela snovati lastno blagovno znamko, se tam zaljubila in zdaj tudi rodila otroka. A še vedno ni izdala, kdo je oče njenega otroka. Zato pa so o njej obsežno poročali hrvaški mediji, ki so se podali v raziskavo in poročali, da je oče otroka hrvaški nogometni reprezentant, ki igra za Atletico Madrid, 30-letni Šime Vrsaljko. Ta je uradno še vedno poročen s soprogo Mateo, s katero imata sinčka Bruna, a menda naj bi bilo njunega zakona že konec, prav zaradi lepe Kaje.

Profimedia
Šime Vrsaljko, hrvaški nogometni reprezentant, je te dni že drugič postal oče.

Rodila je deklico, oče pa je ...

Da gre zanj, naj bi dokazovalo to, da so ju skupaj opazili na zabavi klubskega kolega Jana Oblaka, na Instagramu pa naj bi ju izdale fotografije skupnega psa Nera, podobne tetovaže na prstih in isti avtomobil. V enem izmed intervjujev za hrvaške časnike je Kaja povedala, da pričakuje deklico, svojega izbranca pa opisala kot viteza, o katerem je brala v zgodovinskih romanih. Skupaj s »skrivnostnim« partnerjem živi v Madridu, kjer živi tudi Vrsaljko, in le občasno objavi fotografijo sebe in partnerja – vedno le kot dve senci. Verjeli ali ne, hrvaški mediji trdijo, da senca na las ustreza nogometašu, Kaja pa glede očetovstva svojega otroka ostaja skrivnostna, prav tako se na »govorice« še vedno ni odzval Vrsaljko.