Po več kot letu dni

Monaška princesa po posvetu z ruskim ljubimcem znova na dvoru

P.T.
23. 3. 2022, 14.34
Posodobljeno: 23. 3. 2022, 14.42
Deli članek:

Monaška princesa Charlene se je po več kot enoletni agoniji v Južni Afriki, kjer naj bi dobila virus Zahodnega Nila in psihiatričnega zdravljenja v Švici, končno vrnila domov in je pripravljena opravljati svoje kraljeve dolžnosti

Profimedia
Številni kneževini svetujejo, naj končno pove resnico o stanju princese, saj Charlene že nekaj časa velja za najbolj žalostno princeso.

Njeni psihiatri so ji svetovali tudi vrnitev na delo, potem ko se je lani vrnila v svojo državo, da bi živela s svojim možem, princem Albertom II. ter dvojčkoma Jaquesom in Gabriello.

K vrnitvi k princu naj bi jo spodbujal tudi njen ljubimec, ruski milijarder Vladislav Doronin, najbolj znan po razmerju z manekenko Naomi Campbell.

V njenih najtežjih trenutkih ji je dajal maksimalno podporo in svetoval naj možu odpusti marsikatero nezvestobo. Prav ti škandali, ki so polnili medijske strani, so najbolj žalostno princeso na svetu pripeljali na rob.

Princ Albert, ki je za revijo People komentiral Charleneno zdravje, je dejal, da njegova žena trpi zaradi fizične in čustvene izčrpanosti. Palača je še vedno glede teh vprašanj preveč zaprta. Tudi zato se zdijo vse izjave v zvezi s princeso vprašljive.