Je poljub res nedolžen?

»Med seboj se poljubljamo, ni nič novega, sva profesionalca!«

Nejc Simšič
22. 3. 2022, 20.28
Deli članek:

V šovu Znan obraz ima svoj glas sta se med nastopom strastno poljubila Rok Piletič (BQL) in pevka Nika Zorjan. Sta s tem potrdila dolgoletne govorice, da sta par?

Mediaspeed
Strasten poljub Roka in Nike, ki je trenutno najbolj vroča govorica v mestu.

Na slovenski estradi že nekaj let vsi govorijo o domnevnem parčku iz glasbenih voda, Roku Piletiču in Niki Zorjan.

Čeprav se pevca z glasnimi govoricami in številnimi ugibanji o svoji romanci ne ukvarjata in jih ne komentirata, sta v nedeljo zvečer v šovu Znan obraz ima svoj glas prilila novo olje na ogenj.

Na koncu nastopa BQL, kjer se je Roku na odru pridružila Nika Zorjan kot princesa Jasmin iz Aladina, sta se Rok in Nika strastno poljubila, mimo česar ni mogel nihče. Voditelja Peter in Sašo, žiranti Ana Maria, Helena, Andrej in gostujoči Lado Bizovičar so se obregnili ob poljub, za katerega pravijo, da je poljub dveh zaljubljencev.

Nekaj namigov, da sta par, so dali tudi sami. A tudi tokrat Rok in Nika nista potrdila ugibanj, temveč sta raje diplomatsko komentirala: »O govoricah ne bomo govorili, poljub na koncu pa je bil, ker je tudi v risanki, zato sva ga izvedla tudi sama. Sicer pa se poznamo že toliko let, da se med seboj vsi poljubljamo, in to ni nič neobičajnega, sva prava profesionalca,« je povedal Rok.