Po boju s kilogrami dosegel nov mejnik

Prej je tehtal 194 kilograme, danes je prehranski svetovalec

P. J./revija Lady
23. 3. 2022, 05.27
Deli članek:

Pred dobrimi štirimi leti je Aleš Hrvatin Lujko v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija pred vso Slovenijo odprl svojo dušo in priznal, da je v življenju hudo zabredel.

Osebni arhiv
Aleš Hrvatin iskreno priznava, da mu brez Natašine podpore ne bi uspelo.

 V šov se je prijavil z 194 kilogrami, danes jih tehta skoraj pol manj. Svoj cilj je sicer res dosegel, a si niti v najbolj divjih sanjah ni predstavljal, da bo šport postal del njegovega vsakdana, zdrava prehrana in skrb za telo pa nekaj povsem običajnega. »Vse to mi zagotovo ne bi uspelo brez podpore najdražje Nataše, ki mi vsak trenutek stoji ob strani in ne dovoli, da bi me zaneslo s poti. Ob njej postajam močnejši,« je svoji dragi hvaležen Aleš, ki je pred dnevi dosegel še en mejnik.

V rokah ima namreč licenco za prehranskega svetovalca pri organizaciji AFP, a je ob tem veselem dogodku napovedal, da to še ni vse. V bližnji prihodnosti bo svoje prijatelje in znance razveselil še s kakšnim podvigom, a pravi, naj ta zaenkrat ostane skrivnost. »Z Natašo načrtujeva, da bova v prihodnosti pomagala ljudem, ki so zabredli v podobne težave kot midva nekoč. Midva še predobro veva, kakšen boj je to.«