Presrečna Melani Mekicar

Počitnice si je resnično zaslužila

P. J./revija Lady
28. 3. 2022, 05.56
Deli članek:

Kmalu po tistem, ko je skupina LPS Slovenijo obnorela s svojim Diskom, Melani spakirala kovčke ter jo skupaj s fantom in prijatelji popihala na Malto, natančneje na otoček Gozo.

Osebni arhiv
Melani Mekicar ne more skriti navdušenja nad prekrasnim otočkom Gozo.

Mlada in simpatična radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar je zadnje mesece vse svoje atome moči in energije usmerjala v projekte in delo, ki ga ni bilo ravno malo. Poleg vodenja radijske oddaje je snemala tudi oddaje V petek zvečer, kjer jo lahko gledamo ob Blažu Švabu, vodila pa je tudi predizbora in finalni večer Eme 2022. Nič čudnega, da je kmalu po tistem, ko je skupina LPS Slovenijo obnorela s svojim Diskom, Melani spakirala kovčke ter jo skupaj s fantom in prijatelji popihala na Malto, natančneje na otoček Gozo, ki velja za eno najlepših potapljaških destinacij na svetu.

Melani je sredi Sredozemlja uživala v božanju sončnih žarkov, poležavanju ob bazenu, dobri hrani in objemih svojega najdražjega Marka, in čeprav je tu pa tam zapihal strašansko močan veter, je voditeljica, ki je pred kratkim praznovala 22 let, že na dobri poti, da si nabere moči za nove podvige.