Skrivnost Luke Dončića

Luka upošteva nasvete svoje Anamarie

D.D./revija Lady
27. 3. 2022, 19.12
Deli članek:

Luka Dončić in Anamaria Goltes se odlično ujameta, kar so ugotovili tudi ameriški novinarji, ki ne morejo prehvaliti, kako usklajena sta vedno, ko se pojavita v javnosti.

Mavs Ball
Luka Dončič in Anamaria Goltes sta zasenčila vse ostale pare.

Tudi na sedmem tradicionalnem plesu NBA kluba iz Dallasa sta pritegnila vso pozornost nase, ko sta se pojavila na modri preprogi. Znano je, da se ona posveča modi in ker je Luka pameten fant, ji prisluhne in sledi njenim idejam, če želi izstopati še izven igrišča. Včasih je bil zadovoljen že, če je nase navlekel razvlečeno trenerko, zdaj pa mora kot velika košarkarska zvezda skrbeti za svoj videz. In tukaj mu na pomoč priskoči dolgoletno dekle, ki zavzeto izbira, kaj bi se podalo visokoraslemu Ljubljančanu. Pri tem je zelo pazljiva kadar se pojavita v dvoje, da ga nikoli ne zasenči s kakšnimi pretirano razgaljenimi kreacijami

. V zahvalo ji je tokrat posvetil prav posebno sporočilo med govorom na odru, ko se je pred vsemi gosti pohvalil, da je njegova Anamaria najlepše oblečena ženska v dvorani. Klubski kolegi so pritrdili njegovi ugotovitvi, nato pa je sledila dobrodelna dražba, kjer je bil znova v središču pozornosti Luka. Najbolj privlačna nagrada so bile luksuzne petdnevne počitnice v Sloveniji, ki jo je za 90 tisočakov kupil trener Jason Kidd in v dar od Luke dobil še 100 let staro steklenico ene najstarejših trt na svetu iz Maribora. Nato je vajeti za zabavo prevzela legendarna ženska zasedba En Vogue in naša golobčka sta uživala še dolgo v noč.